| کد مطلب: ۲۲۲۷۵۰
لینک کوتاه کپی شد

گزارشی از همدلی و کمک‌های مومنانه؛

امام محله‌ای که حامی 700 خانواده محروم شد

حجت‌الاسلام مسلم جهانگردی، امام محله دودانگه بزرگ از توابع بهبهان با وجود سن کم با انگیزه و پشتکار توانسته کمک‌های مردمی را جذب و به نام مبارک امام حسن مجتبی(ع)، ۷۰۰ خانواده محروم را در ۲۵ روستا تحت پوشش حمایتی قرار دهد.

امام محله‌ای که حامی 700 خانواده محروم شد

آرمان ملی آنلاین -به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد ، کمک و همدلی‌های مومنانه که در دوره کرونا، به کلیدواژه‌ای اساسی در ادبیات زندگی اجتماعی ما تبدیل شده است، خیلی پیش از شیوع این ویروس منحوس و بروز آسیب‌های اقتصادی-معیشتی ناشی از آن، سبک زندگی بسیاری از افراد بوده است.

حجت الاسلام «مسلم جهانگردی» امام محله مسجد «فاطمه زهرا(س)» واقع در دودانگه بزرگ از توابع شهرستان بهبهان استان خوزستان از جمله این افراد است که علی‌رغم سن کم (متولد 1369)، چند سالی است که فعالیت‌های جهادی و کمک‌های مومنانه در زمینه‌های مختلف را وجهه همت خود قرار داده و به لطف الهی و با پشتکار و اراده
خود و همراهی خیران توانسته خدمات قابل توجهی را به اقشار ضعیف و کم بضاعت ارائه کند.

وی با بیان اینکه در سال 95 با تنی چند از دوستان فعالیت‌های خودجوش جهادی را آغاز کردیم، اظهار می‌کند: بعد از سه سال و در سال 98 با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) مجوز خیریه نیکوکاری «امام حسن مجتبی(ع)» را دریافت کردیم و کار را رسما کلید زدیم.

تهیه 50 مجموعه جهیزیه برای نوعروسان نیازمند

امام محله مسجد «فاطمه زهرا(س)» درباره فعالیت‌هایی که تاکنون در خیریه نیکوکاری «امام حسن مجتبی(ع)» انجام شده است، اضافه می‌کند: تامین جهیزیه برای جوانان کم‌بضاعت در 25 روستا از مهمترین فعالیت‌های ما است که در پی آن بیش از 50 مجموعه جهیزیه را به ارزش ریالی هر مجموعه بالغ بر 25 میلیون تومان تامین کرده‌ایم.

وی درباره برنامه در دست انجام خیریه امام حسن مجتبی(ع) در محور تهیه جهیزیه، بیان کرد: اکنون در حال تهیه 40 مجموعه جهیزیه دیگر تا آذرماه سال جاری هستیم تا 40 زوج جوان در آن ایام روانه خانه بخت شوند.

وی می‌افزاید: تامین هزینه‌های درمانی برای درمان ناباروری و نیازمند عمل‌های جراحی از سال 96 به صورت غیررسمی و از سال 98 به طور رسمی از دیگر وجوه فعالیت خیریه مسجد است که در پی آن بالغ بر دو میلیارد تومان به هزینه‌های درمانی اختصاص یافته است.

پوشش حمایتی از 700 خانواده محروم

حجت‌الاسلام جهانگردی درباره کمک‌های معیشتی برای محرومان، ابراز می‌کند: 700 خانوار در 25 روستا تحت پوشش خیریه «امام حسن مجتبی(ع)» هستند و در ایام کرونا بیش از هفت هزار بسته معیشتی به ارزش 350 هزار تومان به بالا برای خانواده‌های محروم تهیه و بین آنها توزیع شده است. همچنین به منظور ایجاد فرصت آموزش آنلاین برای دانش‌آموزان خانواده‌های بی‌بضاعت، بیش از 150 تبلت خریداری شد و در اختیار آنها قرار گرفت.

مدیر خیریه امام حسن مجتبی(ع) آزادی زندانیان جرائم مالی را از دیگر فعالیت‌های این خیریه برمی‌شمارد و می‌گوید: مبالغ کمتر از 50 میلیون را توسط خیریه تامین کردیم اما برای مبالغ بالای 50 میلیون تومان، از خیران کمک گرفته‌ایم. همچنین موفق شدیم برای سه اعدامی نیز عفو بگیریم.

وی با بیان اینکه جامعه هدف از خانواده‌های محروم و افراد نیازمند کمک را از طریق ارتباط با دهیاران و معتمدین و امامان محلات و فعال در طرح هجرت شناسایی می‌کنیم، می‌افزاید: آموزش، تامین جهیزیه، ساخت مسکن و درمان چهار محور اصلی است که فعالیت خیریه را بر آنها متمرکز کرده‌ایم. در محور ساخت و ساز زمین‌هایی را از خیران می‌گیریم و در آنها مسجد، مسکن و حسینیه می‌سازیم در این راستا تا کنون 12 باب مسجد را بازسازی و سه حسینیه را به طور کامل بنا کرده‌ایم، تعدادی خانه نیز به طور کامل برای خانواده‌های محروم ساخته شده است. اکنون نیز برنامه تامین 40 دستگاه کولر برای خانواده‌‌های محروم در دست انجام است.

این امام محله جوان و جهادگر درباره منابع انجام این فعالیت ها بیان کرد: منابع بسیاری از این پروژه ها توسط قضات، وکلا و پزشکان استان و شهرستان در قالب کمک های خیرانه تامین می شود. ما نیز شفاف سازی دخل و خرج را به صورت ماهانه انجام می دهیم.

وی راه‌اندازی ایستگاه‌های صلواتی و برگزاری مراسم‌های مذهبی در مناسبت‌ها را از دیگر فعالیت‌های مسجد فاطمه زهرا(س) برمی شمارد و تصریح می کند: فعالیت های مومنانه در مناطق روستایی به تغییر برخی دیدگاه‌های منفی نسبت به طلاب کمک کرده است به لطف الهی همه مساجد روستاهای اطراف به برکت اهل بیت(ع) فعال هستند و ائمه محله در روستاها محور شده اند و هر امام محله، محور خدمت‌رسانی در روستا است.

حجت الاسلام جهانگردی با بیان اینکه مقابله با آسیب‌های اجتماعی از دیگر فعالیت‌های خیریه امام حسن مجتبی(ع) است، اظهار می‌کند: مقابله با آسیب‌هایی همچون طلاق و بسترسازی برای ازدواج آسان و تشویق جوانان به ازدواج نیز با همکاری اهالی مسجد و محله انجام شده و می‌شود.

وی با بیان اینکه در سال 88 وارد حوزه علمیه شدم، می گوید: از خانواده ای متوسط بودم و در اوایل طلبگی با فقر دست و پنجه نرم کردم، همین باعث شد از سال 95 وارد فضای محرومیت‌زدایی شوم؛ علاوه بر مدیریت خیریه «امام حسن مجتبی(ع) با گروه‌های جهادی در تعامل هستم و مدیرعاملی تعاونی مسکن شهرستان ویژه طلاب و همکاری با کمیته امداد امام خمینی (ره) را نیز انجام می‌دهم. همسرم نیز مهندس کشاورزی است و در جمع‌آوری زکات از زمین‌های زراعی به خیریه و مردم منطقه کمک می‌کند.

ورود جهادی به عرصه اشتغال و کارآفرینی

این امام محله جوان و جهادگر از دریافت مجوز خیریه «قدم‌های آسمانی مومنین بهبهان» خبر می دهد و تاکید می‌کند: این موسه خیریه جدید در بحث اشتغال و کارآفرینی به ثبت رسیده و مقرر است وام 50 میلیونی با سود چهار درصد را در این راستا به متقاضیان واجد شرایط اختصاص دهد.

وی با بیان اینکه تاکنون برای 150 نفر موافقت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) را دریافت کرده ایم، خاطرنشان می‌کند: این وام‌ها با نظارت موسسه هزینه می‌شود. در مرحله نخست به متقاضیان در مناطق روستایی و بعد شهرستان و بعد هم اگر توان بود در شهرستان‌های اطراف اختصاص می‌یابد.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار