همزمان با بازگشت آرامش تولید؛
رکورد تولید و سودآوری پتروشیمی شهید تندگویان شکست/ کارخانه تولید «پنبه مصنوعی» آماده بهرهبرداری شد
رئیس مجتمع پتروشیمی شهید تندگویان با بیان اینکه پارسال با تولید یک میلیون و ۲۱۶ هزار تن محصول و سودآوری ۳۵۰۰ میلیارد تومانی، دو رکورد تولید و کسب سود در این شرکت پتروشیمی شکسته شد، اعلام کرد: امسال پروژه مهم تولید گرید پنبه مصنوعی (Staple) با ظرفیت ۶۶ هزار تن محصول آماده بهرهبرداری خواهد شد.
آرمان ملی آنلاین - به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، «امین ملکزاده» در آستانه برگزاری مجمع عادی سالانه پتروشیمی شهید تندگویان با بیان اینکه پس از سالها آرامش تولید در این زنجیره پلی اتیلن ترفتالات حکمفرما شده به طوری که دیگر خبری از توقف تولید برنامهریزی نشده نیست، گفت: پارسال رکورد تاریخی تولید در پتروشیمی شهید تندگویان شکسته شد به طوری که بیش از یک میلیون و ۲۱۶ هزار تن محصول تولید شده که ۱۰۶ هزار تن معادل ۱۰ درصد بالاتر از سال ۱۴۰۰ است.
رئیس مجتمع پتروشیمی شهید تندگویان همچنین با بیان اینکه در کنار رکورد تولید، رکورد سودآوری این پتروشیمی هم پارسال شکسته شد، تصریح کرد: سال ۱۴۰۱ معادل سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان میزان سودآوری شرکت بوده که در مقایسه با سال ۱۴۰۰ حدود ۱۰ درصد افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه نسبت تولید به ظرفیت اسمی پتروشیمی شهید تندگویان هم در پنج سال گذشته حدود ۱۵ درصد افزایش یافه است، تاکید کرد: پارسال نسبت تولید به ظرفیت اسمی حدود ۷۷ درصد بوده که امسال برای افزایش این نسبت به بیش از ۸۰ درصد دهها پروژه رفع موانع و گلوگاههای تولید تعریف شده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه امسال برای نخستین بار چندین تجهیز کلیدی پس از ۱۸ تا ۲۰ سال تعویض و تجهیزات جدید جایگزین آنها خواهد شد، بیان کرد: وضعیت عرضه محصولات پتروشیمی شهید تندگویان در بورس حاکی از آن است که این پتروشیمی در کنار رکورد سودآوری و تولید موفق به حکمفرما کردن آرامش تولید شده است.
ملک زاده با بیان اینکه پس از بهرهبرداری هفتمین خط ریسندگی کارخانه نخ پلی استر، انبار مکانیزه و رباتیک با ۴۲ ربات صنعتی به عنوان پیشرفتهترین انبار صنعت پتروشیمی آن هم پس از بیستسال بلاتکلیفی، امسال پروژه مهم و کلیدی تولید گرید پنبه مصنوعی (Staple) با ظرفیت ۶۶ هزار تن محصول آماده بهره برداری خواهد شد، تصریح کرد: علاوه بر این هفتمین خط ریسندگی کارخانه نخ پلی استر و فاز نخست طرح «اس. اس. پی» با هدف متنوعسازی تولید گریدهای پلیاتیلن ترفتالات بطری و نساجی هم آماده بهرهبرداری خواهد شد.
ارسال نظر