| کد مطلب: ۱۱۵۸۳۲۳
لینک کوتاه کپی شد

باشگاه تراکتور توضیحاتی به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال ارسال کرد

باشگاه تراکتور تبریز در پاسخ به احضار ایگور پوستونسکی، هافبک کروات تیم فوتبال تراکتور به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال، توضیحاتی را برای این کمیته ارسال کرد.

باشگاه تراکتور توضیحاتی به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال ارسال کرد

به گزارش ارمان ملی آنلاین، ایگور پوستونسکی هفته گذشته به دلیل اظهارات عجیب خود در مصاحبه با یک سایت کرواسی، به کمیته اخلاق احضار شد. قرار بود وی در تاریخ ۲۰ بهمن‌ماه در جلسه این کمیته شرکت کند، اما پیگیری‌ها نشان می‌دهد که پوستونسکی در جلسه حاضر نشده است.

به جای حضور بازیکن، باشگاه تراکتور لایحه‌ای تنظیم و توسط وکیل باشگاه به کمیته اخلاق ارسال کرد. در این لایحه، باشگاه تراکتور متن زبان اصلی مصاحبه پوستونسکی را به کمیته اخلاق ارائه کرده و توضیح داده که هیچ اشاره‌ای به کشور ایران در مصاحبه این بازیکن نبوده است. همچنین، تراکتوری‌ها تأکید کرده‌اند که تنها جمله‌ای که پوستونسکی در مصاحبه خود گفته، مربوط به زبان ترکی مردم شهر تبریز است و سایر موارد مطرح شده به دلیل اشتباه در ترجمه بوده است.

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار