| کد مطلب: ۱۱۶۰۹۹۱
لینک کوتاه کپی شد

بارش برف شدید تا چهارشنبه 22 اسفند در این مناطق/ جاده ها لغزنده است

بر اساس گزارش کارشناسان هواشناسی با ورود موج بارشی به برخی مناطق کشور بارش برف در برخی مناطق کشور آغاز می شود.

بارش برف شدید تا چهارشنبه 22 اسفند در این مناطق/ جاده ها لغزنده است

به گزارش آرمان ملی آنلاین،  مدیرکل هواشناسی استان همدان گفت: با توجه به فعالیت سامانه بارشی از امشب و بارش باران و برف، رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید لحظه‌ای هشدار سطح نارنجی صادر شده‌است.حسین عابد اظهار کرد: با تقویت سامانه بارشی طی ساعاتی از امشب تا فرداشب عمدتا در نیمه جنوبی استان بارش باران، در برخی نقاط رگبار و رعد و برق قابل پیش‌بینی است.وی افزود: در مناطق مرتفع بارش برف، مه و وزش باد شدید لحظه‌ای به تناوب پیش‌بینی می‌شود و به نظر می‌رسد از یکشنبه تا چهارشنبه شب با شدت عمدتا ملایم در نقاط مختلف استان ادامه دارد.مدیرکل هواشناسی استان همدان باران، برف، مه، رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید لحظه‌ای را از مخاطرات سامانه بارشی جدید عنوان و بیان کرد: احتمال بالا آمدن ناگهانی آب رودخانه‌ها، سیلابی شدن مسیل‌ها و آب‌گرفتگی معابر وجود دارد.عابد همچنین نسبت به احتمال اختلال در ناوگان حمل و نقل، لغزندگی جاده‌ها، کاهش دید افقی، وزش باد شدید موقتی، احتمال خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی هشدار داد.وی ضمن تاکید بر پرهیز از سفرهای غیرضروری، خودداری از فعالیت‌های کوهنوردی و احتیاط در فعالیت‌های تفریحی و طبیعت‌گردی، گفت: دستگاه‌های اجرایی و امدادی باید همزمان با شدت بارش‌ها، آمادگی لازم را داشته باشند.

مراقب جاده‌های لغزنده باشید

رییس اداره پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان غربی گفت: سامانه بارشی از روز شنبه استان را فرا گرفته و تا روز دوشنبه در منطقه فعال است.مهدی صابری افزود: براساس بررسی آخرین نقشه‌های پیش بینی و پیش یابی با توجهی به ورود این سامانه به استان شرایط برای بارش برف و باران و وزش باد مساعد است.وی با بیان اینکه هشدارهای لازم در این زمینه صادر شده است، گفت: در مناطق جنوبی و مرکزی آذربایجان‌غربی احتمال آبگرفتگی معابر، لغزندگی جاده های مواصلاتی و سیلابی شدن مسیل ها و رودخانه ها در نتیجه ذوب شدن برف‌ها وجود دارد.رییس اداره پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌غربی افزود: تغییرات دمایی محسوسی برای استان در هفته آینده پیش بینی نمی‌شود.

سامانه پرقدرت بارشی وارد لرستان می شود

اداره کل هواشناسی استان لرستان با صدور هشدار هواشناسی (سطح نارنجی) اعلام کرد: عموم شهروندان از حضور در حاشیه مسیل ها و رودخانه ها با توجه به مخاطرات احتمالی پرهیز کنند. فعالیت این سامانه بارشی عصر امروز جمعه آغاز و تا روز یکشنبه بر جو استان ادامه دارد.بنا بر این گزارش، نوع مخاطره سامانه بارشی شامل؛ بارش باران ، رعدوبرق، رگبار تگرگ، رگبار برف در مناطق سردسیر و کوهستانی، وزش باد شدید و احتمال صاعقه است.بر اثر فعالیت این سامانه بارشی، اختلال در ناوگان حمل و نقل، لغزندگی جاده‌ها، ایجاد رواناب و آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیل ها، بالا آمدن سطح آب رودخانه های فصلی و خشکه رودها، انسداد گردنه‌های برف گیر و راه‌های روستایی مناطق سردسیر به سبب بارش برف، کولاک برف، احتمال ریزش کوه، سقوط اشیاء پیش بینی می شود.در این اطلاعیه هشدار ادار کل هواشناسی لرستان، پرهیز از سفرهای غیر ضرور بویژه در گردنه‌های برف گیر، مجهز بودن خودروها به وسایل زمستانی و سوخت کافی بویژه در عبور از نواحی سردسیر، خودداری از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از فعالیت‌های تفریحی نظیر طبیعت‌گردی و ورزش‌های هوایی، آمادگی نیروهای امدادی و راهداری و شهرداری‌ها، عدم تردد در حاشیه مسیل‌ها و خشکه رودها توصیه شده است.

 

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار