| کد مطلب: ۱۰۶۸۰۳۰
لینک کوتاه کپی شد

ثبت موفقیت ال‌جی در ارسال و دریافت داده‌های ۶G تراهرتزاز فاصله ۵۰۰ متری برای اولین بار در جهان

در آزمایش انجام شده با همکاریLG U+ در سئول ال‌جی بار دیگر رهبری خود در زمینه ارتباطات ۶G را به تصویر کشید.

ثبت موفقیت ال‌جی در ارسال و دریافت داده‌های ۶G تراهرتزاز فاصله ۵۰۰ متری برای اولین بار در جهان

آرمان ملی آنلاین - ال‌جی الکترونیکس (LG) خبر انتقال و دریافت وایرلس داده ۶G تراهرتز (THz) از فاصله ۵۰۰ متری را منتشر کرد که این فاصله رکورد طولانی‌ترین فاصله ثبت شده تا به امروز در تمامی آزمایشات ۶G انجام شده در فضای باز شهری می‌باشد. این آزمایش در آغاز ماه جاری در پارک علم و فناوری ال‌جی واقع در Magok سئول به صورت مشترک با LG U+ صورت پذیرفت. این نتایج برجسته پیشگامی مداوم ال‌جی در تحقیقات و توسعه مخابره ۶G نشان می‌دهد.

دستاورد اخیر ادامه آزمایش موفقیت آمیز این شرکت در سال ۲۰۲۲ به شمار می‌رود که در آن انتقال وایرلس داده ۶G از یک فاصله ۳۲۰ متری در یک محیط باز در موسسه Fraunhofer Heinrich-Hertz واقع در شهر برلین آلمان انجام گرفت. شرکت‌های ال‌جی و Fraunhofer برای توسعه تجهیزات اصلی ارسال و دریافت ۶G شامل یک تقویت‌کننده برق کانال چندگانه  و یک تقویت‌کننده گیرنده کم‌نویز که منجر به بهبود عملکرد تا بیش از ۵۰ درصد شد با هم همکاری کردند.

آزمایش اخیر ال‌جی در پارک علم و فناوری نه تنها از جنبه افزایش فاصله ارسال و دریافت وایرلس به ۵۰۰ متر (که فاصله استاندارد ایستگاه‌های پایه برق فشار قوی در محدوده‌های شهری است) دارای اهمیت بالایی است بلکه این امر کاربردی بودن شبکه ۶G را در سناریوهای ارتباطی دنیای واقعی شامل ساختمان به ساختمان، ترمینال‌های ساختمان به زمین و ترمینال‌های زمین به زمین به اثبات می‌رساند. اکنون ال‌جی یک گام به تجاری‌سازی ارتباطات ۶G THz نزدیک‌تر شده است.

تکامل ارتباطات ۵G و ۶G امکان افزایش چشمگیر نرخ داده، تأخیر بسیار کم، ارتباطات بسیار مطمئن داده و ترکیب ارتباطات و هوش مصنوعی و حسگرها را فراهم می‌کند. قابلیت‌های پیشرفته ۶G  علاوه بر تسهیل تجربه‌های فراگیر چند رسانه‌ای برای چندین مورد از کسب و کارهای آینده ال‌جی شامل اوتومبیل‌های خودران و راه‌کارهای حمل و نقل، متاورس، خانه‌های هوشمند و کارخانه‌های هوشمند نیز ضروری هستند.

انتظار می‌رود از حوالی سال ۲۰۲۵ بحث استانداردسازی شبکه ۶G با هدف تجاری‌سازی برای سال ۲۰۲۹ مطرح شود. سرمایه‌گذاری ال‌جی در بحث تحقیق و توسعه،انجام همکاری‌های استراتژیک و اعلام آمادگی ، عزم راسخ این شرکت را برای رهبری ارتباطات  6G نشان می‌دهد.

در سال ۲۰۱۹ ال‌جی مرکز پژوهش ۶G ال‌جی الکترونیکس- KAIST را که در نوع خود اولین تسهیلات تحقیقاتی مشترک صنعتی-دانشگاهی در کشور کره جنوبی به شمار می‌رفت با همکاری موسسه پیشرفته علم و فن‌آوری کره (KAIST) تأسیس کرد. این شرکت با همکاری‌های مشترک با دانشگاه‌های پیشگام از سراسر جهان به هر چه مطمئن‌تر کردن فن‌آوری‌های بنیادین ۶G ادامه می‌دهد. ال‌جی همچنین برای توسعه فن‌آوری بنیادین ۶G مشارکت‌هایی را با موسسات مختلف شامل موسسه Fraunhofer آلمان، موسسه تحقیقات علوم و استانداردهای کره (KRISS) و Keysight Technologies در زمینه R&D شکل داده است.

ال‌جی تنها شرکت کره‌ای است که به عنوان رئیس Next G Alliance، یک گروه فن‌آوری وایرلس به رهبری انجمن صنعت ارتباطات آمریکا (ATIS)، انتخاب شده است. ال‌جی این مسئولیت را از سال ۲۰۲۱ به عهده داشته و بر پروژه‌های مختلف پیرامون کشف موارد استفاده از فن‌آوری ارتباطات ۶G و آماده‌سازی ملزومات فنی آن نظارت می‌کند.

در ماه اکتبر ال‌جی دستاورد کلیدی خود در زمینه توسعه فن‌آوری ۶G را در نمایشگاه ” LG 6G Tech Festa ” که با همکاری LG U+ برگزار خواهد شد منتشر خواهد نمود.

 Dr. Kim Byoung-hoon معاون اجرایی مدیرعامل و CTO در ال‌جی الکترونیکس گفت: ما در کنار ادامه به همکاری با موسسات پژوهشی و شرکت‌های فن‌آوری، تحقیق و توسعه پیشرفته خود را برای تسلط بر فن‌آوری استاندارد ۶G و تحکیم پیشگامی فن‌آوری خود در این زمینه مهم انجام خواهیم داد.

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار