| کد مطلب: ۱۱۶۱۹۵۲
لینک کوتاه کپی شد

عضو کمیسیون امنیت ملی: تعرض به امنیت‌مان مساوی با اقدام متقابل است

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: ایران پیشتر و از لسان مقام معظم رهبری پاسخ خود را به نامه ترامپ داده است که اگر به امنیت ملی و منافع ما تعرض کنند، ما هم بدون تردید امنیت آنها در سراسر دنیا را به مخاطره خواهیم انداخت.

عضو کمیسیون امنیت ملی: تعرض به امنیت‌مان مساوی با اقدام متقابل است

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛  مجتبی زارعی در گفت‌وگویی در خصوص پیام اخیر رئیس جمهور آمریکا به کشورمان، گفت: رهبر معظم انقلاب مسیر پیش روی سیاست خارجی را روشن و گذشته، حال و آینده ایران در مواجهه با غربی ها را ترسیم کردند و این سخنان پاسخ بسیاری از سوالات را داده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: آمریکای بدعهد، حیله‌گر و مستکبر است و رهبری مذاکره با دولت فعلی آمریکا را بی‌حاصل و باعث کور شدن بیشتر گره‌های تحریم خواندند چرا که آمریکا برای حل مساله و یا بهبود شرایط دنیا اقدام به نامه نگاری نکرده بلکه تنها برای منافع خود و فشار بر استقلال، عزت ملی و از بین بردن دانش اکتسابی هسته ای تلاش می‌کند.

وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران پیشتر و از لسان مقام معظم رهبری پاسخ خود را به نامه ترامپ داده است؛ اگر ما را تهدید کنند، آنها را تهدید می کنیم و اگر تهدید خود را عملی کنند مانیز تهدیدمان را عملی خواهیم کرد و اگر به امنیت ملی و منافع ما تعرض کنند، ما هم بدون تردید امنیت آنها در سراسر دنیا را به مخاطره خواهیم انداخت.

 

منبع : خانه ملت

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار