بازگشت عجیب رقیب هندی علی دایی در میانسالی!
سونیل چتری با اینکه یکسال پیش از دیدارهای ملی هند خداحافظی کرده بود اما در بازی این کشور با بنگلادش حضور می یابد!

به گزارش آرمان ملی آنلاین، سونیل چتری با ۴۰ سال و ۷ ماه سن بار دیگر در تیم ملی کشورش حضور خواهد داشت.
هند بعد از بازی دوستانه با مالدیو باید در دور سوم انتخابی جام ملتهای آسیا در ورزشگاه جواهر لعل نهرو در شیلونگ با بنگلادش روبرو شود.
سرمربی تیم ملی فوتبال هند در بیانیه ای اعلام کرد: صعود به جام ملتهای آسیا برای ما بسیار حیاتی است. با توجه به اهمیت مسابقات و دیدارهای پیش رو، با سونیل چتری در مورد بازگشت برای تقویت تیم صحبت کردیم و او موافقت کرد، بنابراین ما او را در فهرست قرار دادیم.
سونیل چتری با ۹۴ گل زده در دیدارهای ملی بعد از کریستیانو رونالدو، لیونل مسی و علی دایی در رده چهارم برترین گلزنان ملی قرار دارد و ۱۴ گل تا رسیدن به رکورد شهریار فوتبال ایران فاصله دارد.
این اتفاق در شرایطی رخ داد که سونیل چتری تقریبا یک سال پیش از دیدارهای ملی خداحافظی کرده بود.
جام ملتهای ۲۰۲۷ قرار است به میزبانی عربستان برگزار شود در دو دوره اخیر تیم ملی فوتبال قطر توانست عنوان قهرمانی این رقابت ها را به دست بیاورد.
ارسال نظر