| کد مطلب: ۱۱۴۲۴۲۹
لینک کوتاه کپی شد

طرز تهیه ترشی رشتی/نکات مهم خوشمزه شدن ترشی شمالی

شمال ایران همیشه با غذاهای سنتی خوشمزه اش شناخته می شود، علاوه بر غذاهای محلی خوشمزه ، انواع ترشی که با سبزیجات محلی شمالی تهیه می شود هم طرفداران زیادی دارد، ترشی رشتی یکی از ترشی های مخلوط خوشمزه شمالی است.

طرز تهیه ترشی رشتی/نکات مهم خوشمزه شدن ترشی شمالی

به گزارش آرمان ملی آنلاین، برای درست کردن “ترشی رشتی” فقط کافیست مواد آن را با هم مخلوط کرده و روی آن سرکه بریزید و بعد از سه هفته می توانید از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای ترشی رشتی 

گوجه سبز:۳۰۰ گرم

کرفس (خردشده):   ۴ ساقه یا(۳۲۰ گرم)

برگ کلم (خردشده):۵۰۰ گرم

گل کلم (خرد شده):۷۰۰ گرم

هویج (خردشده) :۴ عدد یا (۲۸۰ گرم)

تخم گشنیز(کوبیده شده) :۱۲ گرم

نعناع و خالواش (تمیز و خردشده) :۲۰۰ گرم

 غوره:۱۰۰ گرم

شپله:۲۰۰ گرم

سیاه دانه :۱ قاشق چای خوری (۳ گرم)

سرکه قرمز:به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی رشتی

گوجه سبز ، کرفس ، هویج ،شپله ، گل کلم ، برگ کلم ،تخم گشنیز ، غوره غوره و سیاه دانه را با هم مخلوط کنید تا سبزیجات با هم ترکیب شوند.

سپس نعناع و خالواش را به همراه نمک و فلفل به بقیه مواد اضافه کنید و آنها را در دبه ها و یا شیشه های تمیز و خشک بریزید و روی آنها سرکه بریزید تا ظرف پر شود.

در ظرف را ببندید و به مدت ۳ هفته در جای خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.

نکات تکمیلی در مورد ترشی رشتی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۵ نفر مناسب میباشد.

منبع : نمناک

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار