طرز تهیه ترشی رشتی/نکات مهم خوشمزه شدن ترشی شمالی
شمال ایران همیشه با غذاهای سنتی خوشمزه اش شناخته می شود، علاوه بر غذاهای محلی خوشمزه ، انواع ترشی که با سبزیجات محلی شمالی تهیه می شود هم طرفداران زیادی دارد، ترشی رشتی یکی از ترشی های مخلوط خوشمزه شمالی است.
به گزارش آرمان ملی آنلاین، برای درست کردن “ترشی رشتی” فقط کافیست مواد آن را با هم مخلوط کرده و روی آن سرکه بریزید و بعد از سه هفته می توانید از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم برای ترشی رشتی
گوجه سبز:۳۰۰ گرم
کرفس (خردشده): ۴ ساقه یا(۳۲۰ گرم)
برگ کلم (خردشده):۵۰۰ گرم
گل کلم (خرد شده):۷۰۰ گرم
هویج (خردشده) :۴ عدد یا (۲۸۰ گرم)
تخم گشنیز(کوبیده شده) :۱۲ گرم
نعناع و خالواش (تمیز و خردشده) :۲۰۰ گرم
غوره:۱۰۰ گرم
شپله:۲۰۰ گرم
سیاه دانه :۱ قاشق چای خوری (۳ گرم)
سرکه قرمز:به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی رشتی
گوجه سبز ، کرفس ، هویج ،شپله ، گل کلم ، برگ کلم ،تخم گشنیز ، غوره غوره و سیاه دانه را با هم مخلوط کنید تا سبزیجات با هم ترکیب شوند.
سپس نعناع و خالواش را به همراه نمک و فلفل به بقیه مواد اضافه کنید و آنها را در دبه ها و یا شیشه های تمیز و خشک بریزید و روی آنها سرکه بریزید تا ظرف پر شود.
در ظرف را ببندید و به مدت ۳ هفته در جای خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.
نکات تکمیلی در مورد ترشی رشتی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۵ نفر مناسب میباشد.
ارسال نظر