| کد مطلب: ۱۱۵۷۹۳۲
لینک کوتاه کپی شد

ظریف هشدار داد/ امیدوارم مسئولان و مردم را تکه تکه نکنیم

معاون راهبردی رئیس جمهور گفت: امیدوارم مسئولین و مردم را تکه تکه نکنیم و آنها را قسمت قسمت نکنیم تا بتوانیم با همان سیاست وفاق که آقای رئیس جمهور مطرح کرده، بتوانیم بیانیه گام دوم انقلاب را پیش ببریم.

ظریف هشدار داد/  امیدوارم مسئولان و مردم را تکه تکه نکنیم

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ محمد جواد ظریف معاون راهبردی رئیس جمهور، پیرامون تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اهتمام مسئولین به اجرای آن در سالگرد ابلاغ آن گفت: به نظر من کل مسئولین هم علاقمند به نظام هستند همچنین به انقلاب علاقه دارند و معتقد به دستورات رهبری هستند.

 ادامه داد: امیدوارم مسئولین و مردم را تکه تکه نکنیم و آنها را قسمت قسمت نکنیم تا بتوانیم با همان سیاست وفاق که آقای رئیس جمهور مطرح کرده که وفاق میان همه باشد، که حتماً قانون اساسی و رهبر انقلاب مبنای این وفاق است؛ بتوانیم بیانیه گام دوم انقلاب را پیش ببریم؛ بدون اینکه همدیگر را به برخی از مسائل متهم کنیم.

 

 

منبع : مهر

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار