| کد مطلب: ۱۱۵۷۹۶۰
لینک کوتاه کپی شد

صبحانه پرکالری می‌تواند خطر افسردگی را در بیماران قلبی کاهش دهد

محققان چینی به تازگی کشف کرده‌اند که افرادی که مبتلا به بیماری قلبی هستند، در صورت مصرف یک صبحانه پرکالری، احتمال بیشتری برای جلوگیری از افسردگی دارند.

صبحانه پرکالری می‌تواند خطر افسردگی را در بیماران قلبی کاهش دهد

به گزارش آرمان ملی آنلاین، تیمی به سرپرستی «هونگ کوان شی» از دانشگاه پزشکی «هاربین» اعلام کرده است که شواهد نشان می‌دهد افراد مبتلا به بیماری قلبی نسبت به جمعیت عمومی بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارند و عوامل رژیم غذایی نقش مهمی در بروز و پیشرفت افسردگی ایفا می‌کنند.

این یافته‌ها اخیراً در مجله «BMC Medicine» منتشر شده است.

متخصصان توضیح داده‌اند که زمان دریافت کالری می‌تواند ریتم شبانه‌روزی بدن و متابولیسم را تنظیم کند. اختلال در این ریتم ممکن است یکی از عوامل اصلی افسردگی باشد. با توجه به این که بیماران قلبی به طور طبیعی در معرض خطر افسردگی هستند، این مطالعه به بررسی ارتباط بین وعده‌های غذایی و تأثیر آن بر سلامت روان آنها پرداخته است.

محققان با بررسی داده‌های بین سال‌های ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۸ از حدود ۳۲ هزار آمریکایی که در نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه ایالات متحده شرکت کرده بودند، به این نتیجه رسیدند که افرادی که بیشترین کالری را در صبحانه خود مصرف می‌کنند (به طور متوسط ۷۹۱ کالری)، نسبت به کسانی که کمترین مقدار کالری را مصرف می‌کنند (به طور متوسط ۸۸ کالری)، ۳۰ درصد کمتر در معرض افسردگی هستند. همچنین، تغییر حتی ۵ درصد از کالری‌های روزانه از شام یا ناهار به صبحانه، با کاهش ۵ درصدی خطر افسردگی در این افراد همراه بود.

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار