پلیس فتا هشدار داد: مراقب قلدری سایبری باشید و با شماره ۱۱۰ گزارش دهید
معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا فراجا، به توضیح درباره مفهوم «قلدری سایبری» پرداخت.
به گزارش آرمان ملی آنلاین، سرگرد جواد مختار رضایی درباره «قلدری سایبری» اظهار داشت: این پدیده به معنای استفاده از رایانهها و تلفنهای همراه برای ایجاد مزاحمت، تهدید، آزار یا تحقیر دیگران، به ویژه کودکان و نوجوانان است. قلدری سایبری میتواند در هر زمان و مکانی که اینترنت در دسترس باشد، اتفاق بیفتد.
وی افزود: متاسفانه پسران بیشتر در معرض این نوع از آزار قرار میگیرند، زیرا بسیاری از آنها از ترس اینکه ممکن است ضعیف یا ترسو به نظر برسند، از گفتن واقعیت خودداری میکنند.
مختار رضایی در خصوص نشانههای قلدری سایبری ادامه داد: استرس ناشی از دریافت پیام از یک فرد خاص، تمایل نداشتن به صحبت با آن فرد، پنهان کردن پیامها از دیگران و بروز عصبانیت و افسردگی پس از مواجهه با این پیامها، میتواند نشانگر این باشد که فرد درگیر قلدری سایبری شده است.
وی همچنین افزود: طبق آمار، ۵۹ درصد از موارد قلدری سایبری در ایالات متحده آمریکا رخ میدهد و بیشتر این موارد در بستر اینستاگرام است.
معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا فراجا با بیان اینکه افرادی که با قلدری سایبری روبرو هستند باید بدانند که تنها نیستند و راهحلهایی برای مقابله با این مشکل وجود دارد، گفت: افراد میتوانند با کمک کارشناسان پلیس فتا، آگاهی از قوانین تکنولوژی و افزایش احتیاطهای امنیتی، از آسیبهای این نوع آزار جلوگیری کنند.
وی همچنین به شهروندان توصیه کرد که در صورت مواجهه با قلدری سایبری، میتوانند گزارشهای خود را به پلیس فتا از طریق شمارههای ۱۱۰ یا ۰۹۶۳۸۰ اعلام کنند.
ارسال نظر