کاهش ۲۵ درصدی تصادفات جادهای در نوروز امسال با پویش «نه به تصادف»
معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور گفت: طبق آمار اولیه، میزان تصادفات و تلفات جادهای در مقایسه با سالهای گذشته، حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد کاهش یافته است.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، مهدی خضری ظهر امروز در حاشیه سفر به شهرکرد و بازدید از ایستگاه پویش نوروزی استان، اظهار کرد: با توجه به اهمیت ایمنی در جادهها، پویش «نه به تصادف» که یکی از مهمترین برنامههای سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور است با هدف کاهش تصادفات و تلفات جادهای و حفظ جان خانوادهها و مسافران در ایام سفرهای نوروزی راهاندازی شد.
معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور با بیان اینکه شعار «شیش دونگ برانیم» به معنای رانندگی با احتیاط، هوشیاری و با رعایت کامل قوانین راهنمایی و رانندگی است، افزود: تلاش شد با همکاری تمامی دستگاهها و ارگانهای مربوطه، شرایط ایمنی جادهها را بهبود بخشیده و میزان تصادفات و تلفات انسانی را کاهش دهیم که یکی از مهمترین اقدامات اطلاعرسانی و آگاهیبخشی به عموم مردم است.
وی با بیان اینکه در ایام نوروز به ویژه در محورهای پر تردد، کنترلهای بیشتری را انجام دادهایم تا اطمینان حاصل شود که رانندگان به توصیههای ایمنی توجه دارند، ادامه داد: این پویش از طریق رسانههای مختلف، از جمله تلویزیون، رادیو، فضای مجازی و تابلوهای اطلاعرسانی در جادهها به مسافران معرفی شد، همچنین، تیمهای نظارتی و گشتهای ویژه در جادهها برای کنترل وضعیت رانندگان و جلوگیری از تخلفات بیشتر مستقر شدهاند.
معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور با اشاره به اینکه خوشبختانه نتایج بسیار خوبی در دور اول سفرهای نوروزی به دست آمده، گفت: در دور اول سفرهای نوروزی امسال، ما شاهد کاهش آمار تصادفات جادهای و تلفات انسانی بودیم. طبق آمار اولیه، میزان تصادفات و تلفات جادهای در مقایسه با سالهای گذشته، حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد کاهش یافته است. این نشاندهنده تأثیرات مثبت پویش «نه به تصادف» است.
وی با بیان اینکه برخی رانندگان همچنان به قوانین راهنمایی و رانندگی بیتوجهی میکنند، اضافه کرد: متأسفانه، در هر جامعهای همیشه برخی افراد هستند که به قوانین توجه کافی ندارند. این مسئله بیشتر به عوامل فرهنگی، اجتماعی و روانی مربوط میشود. یکی از راهکارهای ما برای تغییر رفتار رانندگان، آموزشهای مستمر و آگاهیبخشی است.
خضری ادامه داد: ما به همراه سایر ارگانها و نهادهای اجتماعی، تلاش میکنیم تا فرهنگ رانندگی ایمن و رعایت قوانین به عنوان یک فرهنگ عمومی در جامعه نهادینه شود. علاوه بر این، اعمال جریمههای قانونی و تقویت نظارتها در جادهها میتواند به عنوان یک بازدارنده مؤثر عمل کند.
مجتمعهای خدمات رفاهی جادهها، بهترین مکان برای استراحت در سفرهای جادهای
معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور با اشاره به اینکه برای رفع خستگی و خوابآلودگی در سفرهای جادهای، توصیه میشود رانندگان هر دو ساعت رانندگی، ۱۵ دقیقه استراحت کنند، گفت: بهترین مکان برای این استراحتها، مجتمعهای خدمات رفاهی جادهها هستند که امکاناتی همچون سرویس بهداشتی و نمازخانه برای مسافران فراهم کردهاند.
وی خاطرنشان کرد: این مجتمعها در طول ایام سال تحت نظارت مستمر قرار دارند تا شرایط ایمنی و راحتی سفر را فراهم کنند.
ارسال نظر