هشدار مدیرعامل گاز مازندران/ احتمال افت فشار در ۵ شهر استان
مدیرعامل شرکت گاز مازندران، هژبر جوادی، بر ضرورت صرفهجویی در مصرف گاز تأکید کرد و از شهروندان خواست با کاهش ۲ درجهای دمای منازل، در پایداری شبکه گاز سهیم باشند.
![هشدار مدیرعامل گاز مازندران/ احتمال افت فشار در ۵ شهر استان](https://cdn.armanmeli.ir/thumbnail/GmdyQz0fkOPP/S6Hsh8dSr2z7Oz9zGla1YvHrg-LW4xM-HR8NLGoT6SF27gvge54c70s_uzPBlgh1YzKW8nJt0EhFqqqm95MB2Q0YGUFUs0B5/8142694_329.jpg)
به گزارش آرمان ملی آنلاین، وی اعلام کرد که مصرف گاز در استان طی ۲۴ ساعت گذشته به ۴۰ میلیون مترمکعب رسیده که نسبت به رقم ۳۶ میلیون مترمکعب افزایش داشته است. به همین دلیل، گاز صنایع بزرگ قطع شده و میزان مصرف صنایع تا ۵۰ درصد کاهش یافته است.
جوادی همچنین هشدار داد که در صورت عدم مدیریت مصرف، احتمال افت فشار گاز در ۵ شهر مازندران وجود دارد. وی خاطرنشان کرد که در حال حاضر مشکلی در تأمین گاز نیست، اما همکاری مشترکان در صرفهجویی، پایداری شبکه را تضمین میکند.
ارسال نظر