ربیعی: برای عبور از بحران های امروز ایران، نیاز به وفاق داریم
سخنگوی دولت دوازدهم تاکید کرد: شرط عبور از بحرانهای ایران امروز، بالا بردن ظرفیت کشور از طریق باهمبودگی و وفاق با جامعه است.
![ربیعی: برای عبور از بحران های امروز ایران، نیاز به وفاق داریم](https://cdn.armanmeli.ir/thumbnail/Q5em94TnVoMR/S6Hsh8dSr2z7Oz9zGla1YvHrg-LW4xM-HR8NLGoT6SF27gvge54c70s_uzPBlgh1YzKW8nJt0EhFqqqm95MB2dfBUdS32BUM/%D8%B9%D9%84%DB%8C+%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C.jpg)
به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛علی ربیعی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس با انتشار یادداشتی با عنوان «نه به یکدستسازی همدستانه؛ با هم بودگی مسیر ایران ما»، نوشت: «در هماندیشی با تشکلهای مردمنهاد اصفهان، پیرامون مسایل و مشکلات سازمانهای مردمنهاد، در یک گفتوگوی مشترک به بحث و گفتوگو نشستیم.
شرط عبور از بحرانهای ایران امروز، بالا بردن ظرفیت کشور از طریق باهمبودگی و وفاق با جامعه است.
نیک میدانم که این مسیر، دشوار است. در پی زخمها، بیاعتمادیها، لجبازی و دستکاری زندگی مردم، معیشت شکننده و بهسربردن در تحریم طولانی بر سختی راه میافزاید.
امیدوارم با صداقت پزشکیان و ایجاد فهم مشترک، این همدلی و با هم بودگی تقویت شود. این، تنها راه برونرفت از مشکلات امروز است.»
ارسال نظر