نرخ تورم اقلام خوراکی اعلام شد
نوسان قیمتی برخی اقلام خوراکی در مرداد ۱۴۰۳ از سوی مرکز آمار ایران اعلام شد.
![نرخ تورم اقلام خوراکی اعلام شد](https://cdn.armanmeli.ir/thumbnail/0g99zzZo08Yt/S6Hsh8dSr2z7Oz9zGla1YvHrg-LW4xM-HR8NLGoT6SF27gvge54c70s_uzPBlgh1YzKW8nJt0EhFqqqm95MB2RSnVWw7CZrM/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%DB%8C.jpg)
به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ در مرداد ماه ۱۴۰۳ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
نان و غلات
در این گروه، اقلام شیرینی خشک با ۱.۹ درصد و ماکارونی با ۱.۲ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند. همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به رشته آش با ۲.۹- درصد است.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام ماهی قزلآلا با ۲.۲ درصد و مرغ ماشینی با ۱.۳ درصد است.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به دوغ پاستوریزه با ۲.۴ درصد و ماست و کره پاستوریزه با ۱.۵ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به روغن نباتی جامد با ۱.۰- درصد است.
میوه و خشکبار
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به پرتقال با ۴.۲ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به هلو با ۱۶.۳- درصد و خربزه با ۶.۲- درصد است.
سبزیجات و حبوبات
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گوجه فرنگی با ۱۸.۱ درصد و بادمجان با ۱۰.۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به پیاز با ۳.۲- درصد و سیب زمینی با ۲.۱- درصد است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به سس گوجه فرنگی با ۵.۲ درصد و قند با ۴.۷ درصد است.
ارسال نظر