واکنش روزبه چشمی به جدایی صالح حردانی
روزبه چشمی، کاپیتان دوم استقلال برای بازیکن جدا شده این تیم به مقصد سپاهان آرزوی موفقیت کرد.
![واکنش روزبه چشمی به جدایی صالح حردانی](https://cdn.armanmeli.ir/thumbnail/mjJFMmaa2OiJ/S6Hsh8dSr2z7Oz9zGla1YvHrg-LW4xM-HR8NLGoT6SF27gvge54c70s_uzPBlgh1YzKW8nJt0EhFqqqm95MB2RHp0EvWaxeR/%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%A8%D9%87+%DA%86%D8%B4%D9%85%DB%8C.jpg)
به گزارش آرمان ملی آنلاین، روزبه چشمی ازجمله مهرههای کلیدی استقلال بود که قراردادش با این باشگاه را تمدید کرد و تصمیم گرفت در جمع آبی پوشان بماند و به حضورش در این تیم تداوم ببخشد.
چشمی در روزهای گذشته تلاش کرد صالح حردانی را در جمع آبی پوشان حفظ کند، اما در نهایت این بازیکن از استقلال رفت و راهی سپاهان شد.
کاپیتان دوم آبیها پس از تمرین عصر امروز استقلال در واکنش به این انتقال عنوان کرد: دیروز برای او (صالح حردانی) آرزوی موفقیت کردم. تصمیمی است که گرفته و به آنجا رفت.
چشمی یادآور شد: انشاالله او موفق باشد و تمرینش را با تیم سپاهان شروع کرده است.او درباره سرنوشت اردوی ترکیه برای استقلال گفت: دقیقا زمان آن معلوم نیست ولی فکر میکنم در هفته آینده مشخص شود.
ارسال نظر