| کد مطلب: ۱۰۸۴۲۶۷
لینک کوتاه کپی شد

اهمیت پوشش بیمه‌ای برای درمان‌های جدید دیابت

دکتر بهرام نوبخت، معاون درمان سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح، درباره افتتاح خط تولید انسولین نسل جدید در کشور گفت: در تأثیرگذاری این موضوع بر ارتقای سلامت جامعه تردیدی نیست.

اهمیت پوشش بیمه‌ای برای درمان‌های جدید دیابت

آرمان ملی آنلاین - نوبخت گفت: ورود درمان‌های جدید به کشور قطعا تأثیرگذاری چشمگیری بر حوزه سلامت دارد. دیابت هم یک بیماری قابل پیشگیری است و بیشترین هزینه‌های سلامت در کشور برای دیابت تخصیص می یابد و سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح به عنوان یک سازمان پیشرو در این زمینه پوشش دیابت را جزو تعهدات خود قرار داده است.

وی ادامه داد: این سازمان داروهای جدید دیابت را در تعهد خود قرار داده است و از ورود درمان‌های جدید دیابت به کشور که بر بستر جدیدترین فناوری‌های دنیا در این زمینه تولید می‌شوند استقبال می‌کند.

نوبخت گفت: قطعا برای پیشگیری از ابتلای افراد غیردیابتی، سبک زندگی و آموزش آنها بسیار مفید است و برای مبتلایان، درمان‌ با بهترین و مناسب‌ترین روش‌ها خیلی مفید خواهدبود. داروهای جدید همانند این انسولین نسل جدید که شاهد رونمایی از خط تولید آن در کشور هستیم با تعداد تزریق کمتر و خطر افت قندخون کمتر طی شبانه‌روز قطعا با استقبال خوبی از سوی پزشکان و بیماران مواجه خواهدشد و ما نیز تلاش می‌کنیم که اگر مراحل قانونی آن انجام شود این دارو را در تعهد خود قرار دهیم.

انسولین نسل جدید تحولی در درمان دیابت است

سعید کلباسی، فوق تخصص غدد درون‌ریز و متابولیسم، درباره راه‌اندازی خط تولید انسولین نسل جدید به کوشش یک شرکت دارویی درکشور، اظهار کرد: ما سال‌هاست که در کشورمان منتظر چنین روزی بودیم.

کلباسی گفت: انسولین هایی که تا به امروز داشتیم جداگانه بودند؛ یعنی یک انسولین پایه و طولانی‌اثر که قند  ناشتا را کنترل میکند و بیماران دیابتی این  انسولین را یکبار در روز برای  کنترل قند ناشتا تزریق می‌کنند ولی برای هر وعده ی غذا مجبورند یک‌بار دیگر هم انسولین بزنند. این انسولین نسل جدید ترکیبی از انسولین پایه و انسولین وعده های غذایی  است.

این فوق تخصص غدد درون‌ریز و متابولیسم، ادامه داد: این انسولین ترکیبی از دو انسولین در یک قلم است که جزء سریع‌الاثر ۳۰ درصدی، بخشی از کنترل قند خون را برای بیمار  انجام می‌دهد و بخش طولانی‌اثر که ۷۰ درصد این ترکیب را به خود اختصاص داده حاوی انسولین پایه‌ای است که خوشبختانه جدیدترین و مدرن‌ترین انسولین پایه موجود بوده و 42 ساعت در بدن ماندگاری دارد. بنابراین تعداد تزریق خیلی از بیماران دیابتی با کمک این دارو کم می‌شود. درنتیجه آن، تعداد سرسوزن‌هایی که باید استفاده کرد کمتر می‌شود. با این حساب این دارو هم به‌صرفه‌تر خواهدبود و هم باکیفیت‌تر و هم افت قند کمتری به همراه دارد و در مجموع تحولی در درمان دیابت خواهدبود.

علیرضا استقامتی، فوق تخصص غدد درون‌ریز و متابولیسم، نیز درباره آغاز تولید انسولین نسل جدید در کشور گفت: ما از هر درمان جدیدی که بتواند چالش‌ها و نقایص درمان‌های قبلی را تا حدی پوشش بدهد استقبال می‌کنیم و این انسولین نسل جدید که از خط تولید آن در کشور رونمایی شد تا حدی می‌تواند آن مشکلات قبلی را حل کند. اگرچه ما هنوز در راه درمان دیابت، مسیر طولانی را در پیش داریم.

وی ادامه داد: درمان دیابت همیشه در دنیا یک چالش بوده و هیچ درمانی نداریم که بتواند ما را از همه جنبه‌های کنترل دیابت در فرد مبتلا بی‌نیاز کند. هر درمانی که وارد سبد درمانی افراد مبتلا به دیابت می‌شود قسمتی از این پازل درمان را کامل می‌کند. هر کدام از این درمان‌ها یک‌سری مزایایی دارند و تلاش می‌شود که برخی از معایب موجود در درمان‌های قبلی را پوشش دهند. مثلا انسولین پایه در این انسولین نسل جدید با انسولین‌های گذشته متفاوت است و علاوه بر انعطاف‌پذیری از نظر زمان تزریق، به دلیل اینکه نیمه عمر طولانی‌تری دارد فرد را با خطر افت قندخون کمتری مواجه می‌کند و این برای ما بسیار مهم است. چون افت قند خون در طول شبانه‌روز، فرد بیمار را با مشکلات جدی مواجه می‌کند که حتی می‌تواند خطر مرگ را به دنبال داشته‌باشد.

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار