| کد مطلب: ۱۱۶۶۲۴۳
لینک کوتاه کپی شد

شایعه انفجاری/ درخواست 100 میلیاردی عالیشاه از پرسپولیس!

جنجال جدیدی حول امید عالیشاه، کاپیتان با سابقه پرسپولیس، به راه افتاده است. در حالی که هنوز تمدید قرارداد این بازیکن محبوب قطعی نشده، شایعه عجیبی مبنی بر درخواست ۱۰۰ میلیارد تومانی (معادل ۱.۲ میلیون دلار) از سوی عالیشاه برای تمدید قراردادش با پرسپولیس منتشر شده است.

شایعه انفجاری/ درخواست 100 میلیاردی عالیشاه از پرسپولیس!

به گزارش آرمان ملی انلاین، با نزدیک شدن به موعد نقل و انتقلات شایعات عجیبی حول باشگاه پرسپولیس به گوش می‌رسد که عجیب‌ترین آن متوجه امید عالیشاه است.

امید عالیشاه طی روزهای اخیر و به طور کلی در این فصل در سیبل برخی‌ اخبار قرار گرفته است. کاپیتان محبوب پرسپولیسی‌ها که بیش از یک دهه حضور در این تیم را تجربه کرده است، در شرایطی که اکنون به روزهای پایانی قرارداد خود رسیده و به نظر می‌رسد در آستانه تمدید دوباره با این تیم باشد، با موج عجیبی از شایعات مواجه است.

به نقل از ورزش سه، بعد از اینکه موج مربوط به احتمال عدم تمدید قرارداد این بازیکن فروکش کرد، اکنون شاهد اخبار جدید و عجیبی در این خصوص هستیم. گفته می‌شود پاسخ امید عالیشاه به درخواست تمدید قرارداد با پرسپولیس مبلغ یکصد میلیارد بوده است!

مبلغی که اگر بخواهیم آن را به صورت ارزی بررسی کنیم، خواسته اعلام شده و البته شایعه شده در خصوص امید عالیشاه از پرسپولیس به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار می‌رسد.

مبلغی که مسلما با توجه به شایعه شدن آن و رقم اعلامی کاملا مشخص است که دور از ذهن و اعتبار است.

این در حالیست که چندی پیش رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس که بعد از ماجراهای عجیب استعفا و بازگشت دوباره‌اش در خصوص وضعیت تمدید قرارداد با امید عالیشاه و مذاکره با کاپیتان سرخ‌ها مدعی شده بود که کارتال اعلام کرده به واسطه سه بازی باقی مانده و نیاز به تمرکز بیشتر تیم، فعلا بحث تمدید و دعوت از بازیکنان صورت نگیرد.

با این شرایط کاملا مشخص است که نه شایعه پیشنهاد پرسپولیس برای مذاکره و نه درخواست صد میلیاردی امید عالیشاه، از اعتبار برخوردار نیست و مشخص نیست این شایعات از چه جهت در حال انتشار هستند و به دنبال هدف قرار دادن چه موضوعی هستند.

پیگیری از امید عالیشاه  نیز برای صحت سنجی این موضوع نیز به نتیجه نرسید و کاپیتان سرخ‌ها نیز به ادعای نزدیکانش که به شدت از این شایعه عجیب شاکی و ناراضی بود، مدعی شده وقتی هیچ دعوتی برای مذاکره صورت نگرفته، اعلام رقم پیشنهادی را نیز شایعه دانست.

باید دید این ماجرا در نهایت به چه نتیجه‌ای خواهد رسید و موج بعدی آن با چه حواشی‌ای همراه می‌شود.

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار