| کد مطلب: ۱۱۶۳۲۳۵
لینک کوتاه کپی شد

تمرین تدارکاتی پرسپولیس پیش از دیدار با شمس آذر

تیم فوتبال پرسپولیس تهران امروز جمعه مورخ [تاریخ تمرین] در زمین شماره دو مجموعه ورزشی آزادی به تمرین پرداخت.

تمرین تدارکاتی پرسپولیس پیش از دیدار با شمس آذر

به گزارش آرمان ملی آنلاین، این جلسه تمرینی که از ساعت ۱۶ آغاز شد، بخشی از برنامه‌های تدارکاتی سرخپوشان پایتخت برای آمادگی در دیدار هفته بیست و چهارم لیگ برتر خلیج فارس مقابل شمس آذر قزوین بود.

در ابتدای این جلسه تمرینی، اسماعیل کارتال، سرمربی ترک تیم پرسپولیس، با گردآوری بازیکنان در مرکز زمین، توضیحاتی درباره برنامه‌های تمرینی و تاکتیک‌های مدنظر برای بازی آینده ارائه داد. سپس بازیکنان وارد فاز گرم کردن شدند که به صورت راندو و در دو گروه مجزا انجام پذیرفت.

برنامه اصلی تمرین در سه بخش طراحی شده بود:

۱. تمرینات حمله به دروازه با تاکید بر موقعیت‌سازی

۲. تمرینات شوتزنی و ارسال‌های کناری

۳. بازی درون تیمی که به مدت ۷۵ دقیقه به طول انجامید

در این جلسه تمرینی، اوستون ارونوف، مدافع ملیپوش ازبکستانی تیم، پس از بهبودی از مصدومیت در تمامی بخش‌های تمرین شرکت کرد. همچنین آلکسی گندوز، هافبک بلاروسی پرسپولیس که به تازگی از اردوی تیم ملی خود بازگشته بود، پس از گذراندن مراحل فیفا دی، به جمع سرخپوشان پیوست.

فضای تمرین امروز پرسپولیس با وجود فشار برنامه فشرده لیگ برتر، شاد و پرانرژی گزارش شده است. بازیکنان با روحیه و تمرکز بالا در تمامی بخش‌های تمرین مشارکت داشتند.

برنامه تیم برای فردا شنبه شامل آخرین جلسه تمرینی پیش از سفر به قزوین خواهد بود. پس از اتمام این تمرین، سرخپوشان با دو دستگاه اتوبوس عازم شهر قزوین می‌شوند تا در دیدار روز یکشنبه هفته بیست و چهارم لیگ برتر خلیج فارس به مصاف تیم شمس آذر بروند.

این دیدار حساس که در ورزشگاه شهید تختی قزوین برگزار خواهد شد، از جمله بازی‌های مهم هفته جاری لیگ برتر محسوب می‌شود. پرسپولیس با انگیزه بالا و آمادگی کامل به دنبال کسب نتیجه مطلوب از این سفر است

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار