| کد مطلب: ۱۱۶۰۵۲۱
لینک کوتاه کپی شد

هواداران استقلال علیه پیام و بیژن حیدری شعار دادند

هواداران تیم فوتبال استقلال که برای تماشای دیدار حساس با النصر عربستان در ورزشگاه آزادی حضور یافته بودند، در جریان این بازی، علیه دو داور لیگ برتری و برخی مسائل دیگر اعتراض کردند.

هواداران استقلال علیه پیام و بیژن حیدری شعار دادند

به گزارش آرمان ملی آنلاین، تیم‌های استقلال و النصر عربستان در چارچوب بازی رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا از ساعت 19:30 امروز (دوشنبه) در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند.

حضور پرشور هواداران استقلال در ورزشگاه

هواداران استقلال از ساعات ابتدایی روز به ورزشگاه آزادی رسیدند تا از نزدیک شاهد این بازی حساس باشند. در حال حاضر بیش از 25 هزار نفر در ورزشگاه حضور دارند و این تعداد همچنان در حال افزایش است.

ازدحام و مشکلات بلیت‌فروشی

بیرون از ورزشگاه، ازدحام زیادی از تماشاگران به چشم می‌خورد. به منظور جلوگیری از شلوغی گیت‌ها، از هواداران خواسته شده که آرامش خود را حفظ کنند. در عین حال، بازار سیاه بلیت‌فروشی نیز داغ است و برخی هواداران گزارش داده‌اند که خارج از سامانه رسمی بلیت‌فروشی، بلیت‌هایی با قیمت‌های چند برابر تهیه کرده‌اند. نکته جالب این است که برخی از هواداران بلیت‌هایی در دست داشتند که بر روی آنها بارکد خورده بود و گفته می‌شد قبلاً از این بلیت‌ها استفاده شده است!

شعارهای اعتراضی هواداران استقلال

هواداران استقلال که به قضاوت پیام حیدری در دربی 105 ناراضی بودند، علیه او و برادرش بیژن حیدری شعار دادند. علاوه بر این، صداوسیما نیز هدف اعتراضات آنها قرار گرفت و آبی‌ها علیه این سازمان شعار دادند. همچنین، علی پروین، پیشکسوت تیم پرسپولیس، نیز در معرض اعتراض هواداران استقلال قرار گرفت. این هواداران به دلیل پخش شعارهایی علیه پروین در یکی از بازی‌های پرسپولیس، او را سوژه خود قرار داده و به او حمله کردند.

بنر ویژه هواداران استقلال برای رونالدو

در جریان بازی، هواداران استقلال بنری با تصویر کریستیانو رونالدو همراه خود داشتند که روی آن نوشته شده بود: "النصر با رونالدو 10 نفره بود!"

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار