راز خوشمزگی املت قهوه خانه ای/ طرز تهیه
املت، یکی از محبوبترین و متنوعترین غذاهای جهان است که تهیهی آسان و سریع آن، آن را به یک انتخاب ایدئال برای صبحانه، ناهار یا حتی شام تبدیل کرده است.
به گزارش آرمان ملی آنلاین،این غذای خوشمزه و مغذی، با ترکیب سادهای از تخم مرغ و سایر مواد دلخواه مانند سبزیجات، پنیر، گوشت و ادویهها تهیه میشود و به همین دلیل، امکان تهیهی انواع مختلف املت با طعمها و رنگهای متنوع وجود دارد.
مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه املت گوجهفرنگی:
تخم مرغ: تعداد تخم مرغها بسته به تعداد نفرات و اندازه املت متغیر است.
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
کره یا روغن: برای سرخ کردن
گوجه رنده شده یا رب: به میزان لازم
مواد افزودنی (اختیاری): سبزیجات خرد شده (پیازچه، فلفل دلمه ای، سیر)، پنیر رنده شده، گوشت چرخ کرده یا قارچ خرد شده
طرز تهیه املت
گوجه رنده شده یا رب را در روغن سرخ کنید. اگر میخواهید به املتتان سیر یا افزودنیهای دیگر اضافه کنید، در همین مرحله با گوجه یا رب آنها را سرخ کنید.
تخممرغها را اضافه کنید. توجه کنید که اول سفیده را هم بزنید و سپس زرده را، که بوی تخممرغ کمتری بدهد.
بعد از سرخ شدن تخممرغها و ترکیب آن با گوجه یا رب، غذای شما آماده است. با توجه به سلیقه و ذائقهای که دارید میتوانید زمانی که تخممرغها کمی شل هستند شعله را خاموش کنید یا اجازه دهید به خوبی سرخ شده و سفت شود.
نکات مهم
برای داشتن املتی نرم و پفدار، از تابه نچسب استفاده کنید و حرارت زیر تابه را متوسط نگه دارید.
برای اینکه املت به راحتی از تابه جدا شود، قبل از ریختن مخلوط تخم مرغ، کمی کره یا روغن به تابه بمالید.
میتوانید املت را در فر نیز بپزید. برای این کار، مخلوط تخم مرغ را در ظرف پیرکس ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید.
راز خوشمزگی املت های بازاری
املتهای بازاری واقعا خاص و متفاوت هستند و در مرحله اول این طور به نظر میرسد که از روغن زیادی برای تهیه املت استفاده شده است، اما در اصل این طور نیست. برای تهیه یک املت بازاری بعد از داغ شدن روغن، رب را درون آن به خوبی سرخ کنید. سپس به آن آب اضافه کنید و بقیه مراحل را همانطور که در متن بالا گفتم انجام دهید.
ارسال نظر