حجم ویدیو: ۲.۱۸M | مدت زمان ویدیو: ۰۰:۰۰:۲۹ دانلود ویدیو
| کد مطلب: ۱۱۴۲۶۱۶
لینک کوتاه کپی شد

شیوه جالب پخت نان سنگک در چین/فیلم

نانی که روی سنگ ریزه پخته شده باشد. گفته می شود که خالق نان سنگک، همین طبیب بوده است.

شیوه جالب پخت نان سنگک در چین/فیلم

به گزارش آرمان ملی آنلاین،  یکی از نظریه‌ها این است که خیلی وقت پیش، یکی از پادشاهان ساسانی بیمار می شود و طبیب توصیه می کند که باید برای بهبودی یک نوع نان مخصوص بخورد.

نانی که روی سنگ ریزه پخته شده باشد. گفته می شود که خالق نان سنگک، همین طبیب بوده است.

حالا چه نانی؟

نانی که روی سنگ ریزه پخته شده باشد. گفته می شود که خالق نان سنگک، همین طبیب بوده است.

حالا ادعای چینی‌ها چیست؟

می گویند در دوران قدیم، در دوران "神农" (شِن‌نونگ)، که به عنوان یکی از بنیان‌گذاران کشاورزی در چین شناخته می شود، مردم تازه یاد گرفته بودند غلات بکارند.

از آنجایی که نمی شد غلات را مستقیم روی آتش پخت و می سوخت، از سنگ داغ برای پختن استفاده کردند!

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار