| کد مطلب: ۱۱۶۳۲۷۰
لینک کوتاه کپی شد

خبر مهم معاون پزشکیان درباره برنامه‌های دولت در سال آینده

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور از مهم‌ترین اولویت‌های دولت برای سال آینده سخن گفت و تأکید کرد که مسائل معیشتی مردم، مسکن و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در صدر برنامه‌های اجرایی دولت قرار دارد.

خبر مهم معاون پزشکیان درباره برنامه‌های دولت در سال آینده

 به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ شهرام دبیری در این خصوص اظهار داشت: «مسائل معیشتی جامعه و جبران کسری‌های پرداختی از اولویت‌های اصلی دولت در سال آینده است. حقوق و مطالبات مردم باید به‌موقع پرداخت شود و این موضوع در برنامه‌ریزی‌ها جایگاه ویژه‌ای دارد.»

 او مسکن را به عنوان یکی دیگر از محورهای مهم دولت برشمرد و گفت: «برنامه‌های قبلی در حوزه سیاست‌گذاری و نظارت بوده، اما بخشی از آن‌ها به اقدامات اجرایی نیاز دارد که باید در سال آینده پیگیری شود.»

دبیری همچنین به پروژه‌های نیمه‌تمام اشاره کرد و افزود: «بخشی از بودجه سال آینده به تکمیل پروژه‌هایی اختصاص خواهد یافت که در استان‌ها با نظر استانداران و نمایندگان دارای اولویت هستند.»

 

منبع : دنیای اقتصاد

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار