| کد مطلب: ۱۱۶۱۱۶۱
لینک کوتاه کپی شد

دست تندروها رو شد/ پزشکیان استعفا دهد

نماینده تهران در مجلس در گفت‌وگویی اظهار داشت: اگر کسی توانست یک جلسه من با پایداری را اثبات کند، به او جایزه می‌دهم. اینکه به من می‌پویند پایداری درست نیست، من پایداری نیستم، اما پایداری‌ها را دوست دارم.

دست تندروها رو شد/ پزشکیان استعفا دهد

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛  کامران غضنفری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی، غضنفری با اشاره به اینکه وزارت ارتباطات و دستگاه‌های امنیتی کاملاً از هویت مافیای فیلترشکن مطلع هستند. گفت: مگر می‌شود بدون اطلاع وزارت ارتباطات فیلترشکن فروخت؟ دستگاه‌های امنیتی چرا نسبت به مافیای فروش فیلترشکن سکوت می‌کنند؟پزشکیان اگر مدعی مخالفت با مافیای فیلترشکن فروش است، چرا اسامی آنها را معرفی نمی‌کند؟ معتقدم پزشکیان می‌داند مافیای فیلترشکن چه کسانی هستند، اما آنها را معرفی نمی‌کند.

بنابر روایت ایران ۲۴، وی در ادامه افزود: جالب است که موضوع استعفا و ناز کردن رئیس جمهور در دولت‌های غربگرا مطرح می‌شود. آقای پزشکیان هم اگر فکر می‌کند، توانایی اداره کشور ندارد، کنار بکشد. البته آقای پزشکیان چند مرتبه در مناظرات مطرح کرده بود که در صورت ناتوانی در اداره کشور کناره‌گیری می‌کند.

او بیان کرد: قالیباف وقتی در دور اول انتخابات شکست خورد، عملا از پزشکیان حمایت کرد. بنابراین، پزشکیان رئیس جمهور شدنش را مدیون قالیباف است.

وی با بیان اینکه در زمینه‌سازی برای رأی اعتماد کل وزراء قالیباف نقش مهمی داشت. تصریح کرد: چند تن از وزراء سهمیه قالیباف در دولت پزشکیان هستند. از بدو تشکیل دولت رابطه قالیباف و پزشکیان بسیار صمیمانه است.

غضنفری در خصوص انجمن حجتیه بودن جبهه پایداری بیان کرد: اگر کسی توانست یک جلسه من با پایداری را اثبات کند، به او جایزه می‌دهم. اینکه به من می‌پویند پایداری درست نیست، من پایداری نیستم، اما پایداری‌ها را دوست دارم.

وی افزود: اگر قرار بود پایداری انجمن حجتیه‌ای باشد، با ظریف انجمنی دست به یقه نمیشد. ظریف چهره شاخص انجمن حجتیه است و پدرش هم از مریدان شیخ محمود حلبی بود. آقای ظریف در دورران دبیرستان تمام جلسات انجمن حجتیه را شرکت می‌کرد.

این نماینده مجلس تصرریح کرد: منظور قالیباف‌چی‌ها از خالص‌سازی پایداری چیست؟ خالص‌سازی حرف غلطی است. اینکه ما می‌گوییم معتقدان به نظام باید مصادر امور را به دست بگیرند، به منزله خالص‌سازی است؟

وی با بیان اینکه رهبر انقلاب در پیامشان به پزشکیان خواستار این شدند که انقلابی‌ها کابینه وی را تشکیل دهند. نظر ما هم همین است. گفت: آیا معیارهایی که رهبر انقلاب برای تشکل کابینه پزشکیان انتخاب کردند، به منزله خالص‌سازی است؟قالیباف علی رغم اظهارنظرهایش مبنی بر اینکه انقلابی است، اما عملکردش متفاوت است.

غضنفری در پایان بیان کرد: همراهی و همسویی قالیباف با اصلاح طلبان با معیارهای انقلابی‌گری هم‌خوان نیست.  نمی‌شود شعار انقلابی‌گری دهیم، اما عملکردمان چیز دیگری باشد، بر همین اساس است که ۱ میلیون ۲۰۰ هزار رأی به ۴۰۰ هزار رأی کاهش می‌یابد.

 

منبع : ایران 24

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار