خواستگار قاتل در آتش به عدالت رسید/ لیلا ۲۸ ساله قربانی شد
هفته گذشته، «ح.ن»، خواستگار سابق «لیلا.د»، که در تاریخ ۱۰ خرداد ماه سال گذشته این دختر ۲۸ ساله را وسط خیابان به آتش کشیده بود، اعدام شد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، در گزارشی که سال گذشته تحت عنوان «متهم، قربانی را در خیابان به آتش کشید» منتشر شد، آمده بود که یکی از اعضای خانواده لیلا توضیح داده بود: «سال گذشته، متهم به خواستگاری لیلا آمد. او شغل مشخصی نداشت. پس از گذشت چند ماه از آشناییشان، لیلا به او گفت که چون مادرش بیمار است نمیتواند به ازدواج فکر کند. سپس مادر لیلا فوت کرد و این تراژدی در سال ۱۴۰۲ به وقوع پیوست.»
در این حادثه دلخراش، محسن غنیمتی، فرمانده انتظامی شهرستان خدابنده، بیان کرد که در ساعت ۱ ظهر ۱۰ خرداد ماه، موضوعی از طریق مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ گزارش شد. ماموران با حضور در محل حادثه متوجه شدند که مردی با پوشاندن کامل صورت خود، بنزین روی زن جوان ریخته و او را به آتش کشیده است. پس از این اقدام وحشیانه، متهم از محل متواری شد.
این دختر جوان با درصد سوختگی بالا به بیمارستان منتقل شد، اما متاسفانه جان خود را از دست داد. پلیس و کارآگاهان شهرستان خدابنده از همان ابتدا تحقیقات خود را آغاز کردند و با اخذ دستورات قضائی، به جستجوی متهم پرداختند. این در حالی بود که متهم در چندین استان جابهجا شده بود. در نهایت، او در یکی از شهرستانهای مرزی در حین خروج از کشور دستگیر شد و پس از انتقال به شهرستان خدابنده، به ارتکاب جرم خود اعتراف کرد.
ارسال نظر