| کد مطلب: ۱۱۶۰۹۳۲
لینک کوتاه کپی شد

کشته‌شدن تعدادی از عناصر جولانی درپی درگیری با مخالفان

طی درگیری شدید میان نیروهای وابسته به دولت انتقالی سوریه و مخالفان مسلح در منطقه "جبله" در حومه لاذقیه، ١۵ تن از نیروهای جولانی کشته شدند.

کشته‌شدن تعدادی از عناصر جولانی درپی درگیری با مخالفان

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ مردم غرب سوریه از جمله شهرهای لاذقیه و طرطوس پنجشنبه شب به پا خواسته و علیه سیاست‌های دولت جدید سوریه به ریاست «احمد الشرع» ملقب به الجولانی دست به تظاهرات زدند.

بنا به گزارش منابع خبری سوریه، صدها نفر از مردم لاذقیه و طرطوس سوریه علیه حاکمان دمشق و حملات عناصر وابسته به آن در غرب سوریه تظاهرات کردند.

عناصر وابسته به الجولانی در ادامه سیاست سرکوب علویان، حملات شدیدی به استان لاذقیه انجام دادند که با مقاومت شدید مردمی روبرو شدند.

از سوی دیگر براساس آخرین خبرهای رسیده از این منطقه طی درگیری شدید میان نیروهای وابسته به دولت انتقالی سوریه و مخالفان مسلح در منطقه "جبله" در حومه لاذقیه، ١۵ تن از نیروهای جولانی کشته شدند.

پیشتر مجلس اسلامی علویان سوریه در فراخوانی از مردم این کشور خواست تا تظاهرات کنند و در برابر ظلم دولت جولانی ایستادگی کنند.

بعد از ظهر امروز نیز مردم جنوب سوریه در تظاهراتی مشابه علیه سیاست های دولت موقت به ریاست الجولانی، خواستار برکناری او از قدرت شدند.

 

منبع : خبر آنلاین

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار