| کد مطلب: ۱۱۶۶۰۴۸
لینک کوتاه کپی شد

لایحه دو فوریتی تغییر ساعت کشور فردا در مجلس بررسی می‌شود

مجلس شورای اسلامی به دنبال حل بحران مصرف انرژی، لایحه تغییر ساعت رسمی کشور را با فوریت بررسی می‌کند.

لایحه دو فوریتی تغییر ساعت کشور فردا در مجلس بررسی می‌شود

به گزارش آرمان ملی انلاین، سخنگوی هیأت رئیسه مجلس از بررسی فوری لایحه تغییر ساعت رسمی کشور در صحن علنی مجلس خبر داد. این در حالی است که مسئولان انرژی هشدار داده‌اند عدم تغییر ساعت موجب افزایش ۱۳ درصدی مصرف برق در ساعات اوج مصرف شده است.

عباس گودرزی، سخنگوی هیأت رئیسه مجلس امروز -دوم اردیبهشت- اعلام کرد که تقاضای دوفوریت لایحه تغییر ساعت رسمی کشور فردا در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گیرد.

 روز گذشته علاءالدین رفیع‌زاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی ضمن اعلام خبر رئیس ارائه لایحه دو فوریتی به مجلس برای تغییر ساعت رسمی کشور، گفت:  مضمون این لایحه این است که مجلس مجدد این اختیار را که از سال ۱۴۰۱ سلب شده بود، به دولت برگرداند به‌طوری‌ که تصمیم‌گیری در مورد جابه‌جایی ساعت را دولت در اختیار داشته باشد.

اصلاح ساعت کاری ادارات از نیمه خرداد

به گزارش اکوایران، اردیبهشت سال 1401، مجلسی‌ها قانون ثابت موندن ساعت رسمی کشور در نیمه اول و دوم سال رو تصویب کردند، این قانون، نسخ قانون تغییر ساعت رسمی کشور بود. ادعا هم این بود که تغییر ساعت رسمی، تاثیری بر میزان مصرف انرژی نداره و در عین حال در زندگی روزمره مردم هم اختلال ایجاد کرده است. اما با ادغام صورت گرفته مشخص شد که اجرای این طرح میزان مصرف انرژی را نه تنها کاهش نخواهد داد بلکه موجب افزایش مصرف انرژی هم خواهد شد.

 به گفته مدیرعامل شرکت تولید، رشد اوج بار در یک ماه گذشته نسبت به سال قبل ۱۳ درصد در ساعات بعد ظهر بوده و میزان رشد انرژی هم ۷.۳ درصد بوده است.

بر اساس گزارشی که شرکت توانیر منتشر کرده، اوج تقاضای مصرف برق در روزهای منتهی به پایان سال ۱۴۰۳ به ۴۵ هزار و ۹۵۶مگاوات رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۵.۶ درصد رشد داشته است.

به گزارش توانیر، مصطفی رجبی مشهدی در این باره اظهار داشت: براساس مصوبه هیات وزیران پیش بینی اصلاح ساعت کاری ادارات صورت گیرد و امیدواریم این مصوبه همچنان به قوت خود باقی بماند.

رشد مصرف انرژی در سال گذشته موجب شد تا برخی محدودیت‌ها برای ادارات و سازمان‌های دولتی در نظر گرفته شود محدودیتی که به گفته رجبی مشهدی، میزان صرفه جویی که در مصرف برق در حوزه ادارات در سال گذشته انجام شد، حدود ۱۵۰۰ مگاوات بوده که اثرگذاری بسیار زیادی در کاهش مصرف برق داشت.

به گفته مدیرعامل توانیر، علاوه بر اصلاح ساعات کاری ادارات خاموش بودن وسایل سرمایشی بعد از اتمام ساعات کاری نیز مورد تاکید مصوبه دولت بود که در مجموع منجر به صرفه جویی ۱۵۰۰ مگاواتی شد.

رجبی مشهدی ادامه داد: رشد اوج بار در یک ماه گذشته نسبت به سال قبل ۱۳ درصد در ساعات بعد ظهر بوده و میزان رشد انرژی هم ۷.۳ درصد بوده است.

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار