مضرات پوست و جگر مرغ برای سلامتی
دکتر مصطفی بسطامی، استاد بیماریهای طیور و رئیس سابق دانشکده دامپزشکی دانشگاه قاهره، نسبت به مصرف برخی قسمتهای مرغ که میتواند برای سلامت انسان، به ویژه کودکان، خطرناک باشد، هشدار داد.
به گزارش آرمان ملی آنلاین، مرغ به عنوان منبعی مناسب و کم چرب برای جایگزینی گوشت در رژیمهای غذایی، حاوی پروتئین، ویتامینها و مواد معدنی ضروری مانند آهن، روی و مس است. علاوه بر این، به دلیل داشتن اسیدهای چرب امگا ۶، مصرف آن نسبت به گوشتهای دیگر ترجیح داده میشود.
با این حال، بسطامی اعلام کرد که پوست و جگر مرغ دو قسمت خطرناک این گوشت هستند. وی افزود که این دو بخش بیشترین مقدار آنتیبیوتیکها و داروهایی را که به مرغها داده میشود، در خود دارند. به گفته وی، گوشت مرغ معمولاً مشکلی ندارد، زیرا باقیمانده دارویی در آن بسیار کم است، اما پوست مرغ حاوی بیشترین مقدار این داروهاست و نباید مصرف شود.
دکتر بسطامی همچنین درباره جگر مرغ گفت: «رنگ طبیعی جگر باید قهوهای روشن باشد. اگر جگر تیره، احتقاندار یا دارای جوش باشد، باید از مصرف آن خودداری کرد.»
در نهایت، این متخصص توصیه کرد که پوست و جگر مرغ به خصوص برای کودکان مناسب نیست و باید از رژیم غذایی آنان حذف شود.
ارسال نظر