| کد مطلب: ۱۱۵۷۰۷۱
لینک کوتاه کپی شد

نقش حیاتی فعالیت بدنی در کاهش خطر کبد چرب

تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که فعالیت بدنی کم، بیش از آنچه تصور می‌شود، می‌تواند سلامت کبد را تهدید کند.

نقش حیاتی فعالیت بدنی در کاهش خطر کبد چرب

به گزارش آرمان ملی آنلاین، بیماری کبد چرب غیرالکلی (NAFLD) به یکی از چالش‌های مهم سلامت عمومی تبدیل شده است و مطالعات جدید تأکید دارند که شیوه زندگی کم‌تحرک و کاهش آمادگی جسمانی می‌تواند باعث افزایش این بیماری و حتی خطر مرگ‌ومیر گردد.

شیوع بالای کبد چرب

مطالعه‌ای که در نروژ بر روی بیش از ۱۵ هزار نفر انجام شد، نشان داد که ۳۶ درصد از افراد به بیماری کبد چرب مبتلا هستند. نتایج این تحقیق نشان می‌دهد که هر یک ساعت اضافه نشستن در طول روز، خطر ابتلا به کبد چرب را ۴ درصد افزایش می‌دهد. نکته جالب این که افرادی که کمتر از چهار ساعت در روز تحرک داشتند اما از نظر آمادگی جسمانی ضعیف بودند، تا ۱۷ برابر بیشتر از افراد فعال، در معرض ابتلا به این بیماری قرار گرفتند.

ارتباط فعالیت بدنی با افزایش طول عمر

یکی از یافته‌های مهم این تحقیق، ارتباط میان سطح آمادگی جسمانی و طول عمر است. افرادی که به کبد چرب مبتلا بودند و سطح آمادگی قلبی-تنفسی پایین داشتند، ۵۲ درصد بیشتر از افرادی که آمادگی جسمانی بالایی داشتند، در معرض خطر مرگ‌ومیر قرار گرفتند. این یافته‌ها نشان می‌دهد که فعالیت بدنی و بهبود آمادگی جسمانی می‌تواند در کاهش خطرات ناشی از کبد چرب و افزایش طول عمر نقش کلیدی ایفا کند.

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار