| کد مطلب: ۱۱۵۰۰۱۸
لینک کوتاه کپی شد

دیابتی‌ها می‌توانند با خیال راحت قند را مصرف کنند/ شیرین‌کننده‌ای بدون کالری و خطر

آزاده متقی، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ایران، درباره تفاوت قند‌های گیاهی و معمولی گفت: قندهای گیاهی از منابع طبیعی به دست می‌آیند و علاوه بر شیرینی، مواد مغذی مانند ویتامین‌ها و مواد معدنی دارند.

دیابتی‌ها می‌توانند با خیال راحت قند را مصرف کنند/ شیرین‌کننده‌ای بدون کالری و خطر

به گزارش آرمان ملی آنلاین، برخلاف آن، قند‌های معمولی مثل قند سفید، فرآوری شده و صرفاً ساکارز خالص هستند، بدون ارزش غذایی اضافی. همچنین، قند‌های گیاهی معمولاً تأثیر کمتری بر افزایش ناگهانی قند خون دارند.

ساکارز و استویا؛ تأثیرات متفاوت بر قند خون

وی در توضیح تفاوت ساکارز و استویا بیان کرد: ساکارز که از گلوکز و فروکتوز تشکیل شده، در بدن به گلوکز تبدیل می‌شود و باعث افزایش قند خون می‌شود. مصرف بیش از حد آن می‌تواند برای دیابتی‌ها مشکل‌ساز باشد. در مقابل، استویا که از برگ‌های گیاه استویا استخراج می‌شود، فاقد کالری است و هیچ تأثیری بر قند خون ندارد، به همین دلیل برای دیابتی‌ها گزینه ایمن‌تری است.

استویا؛ شیرین‌کننده‌ای مناسب برای دیابتی‌ها

متقی افزود: استویا برخلاف قند معمولی، تأثیر چندانی بر قند خون ندارد و به عنوان یک شیرین‌کننده طبیعی و ایمن برای افراد دیابتی توصیه می‌شود. این شیرین‌کننده به دلیل عدم متابولیسم گلیکوزید‌ها در بدن، مناسب‌ترین گزینه برای کاهش مصرف قند در دیابتی‌ها به شمار می‌آید.

مدیریت مصرف محصولات دیابتی

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص محصولات دیابتی گفت: شکر‌های جایگزین و محصولات مشابه که برای دیابتی‌ها تولید می‌شوند، به طور معمول از شیرین‌کننده‌هایی مانند استویا ساخته می‌شوند و قند خون را افزایش نمی‌دهند. اما بیسکویت‌ها و محصولات کم‌قند می‌توانند در بدن تبدیل به قند شوند و سطح قند خون را بالا ببرند، بنابراین مصرف آن‌ها باید تحت نظارت و به صورت معتدل باشد.

منبع : مهر

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار