| کد مطلب: ۱۱۴۵۳۷۳
لینک کوتاه کپی شد

این مغز در فصول سرد برای درمان بیماری ها معجزه می کند!

یک متخصص طب سنتی با اشاره به خواص درمانی گردو، آن را مقوی مغز، معده و کبد دانست و تاکید کرد مصرف گردو در فصول سرد به دلیل طبیعت گرم آن توصیه می‌شود. گردو همچنین با تقویت حافظه و کاهش رطوبات اضافی بدن، می‌تواند برای پیشگیری از برخی بیماری‌ها مؤثر باشد.

این مغز در فصول سرد برای درمان بیماری ها معجزه می کند!

به گزارش آرمان ملی آنلاین، متخصص طب سنتی گفت:‌ گردو مقوی مغز، معده و کبد، خشکاننده رطوبات اضافی بدن، درمان دل‌پچیه، ضد سرطان سینه و مقوی حواس و حافظه است.

علیرضا یارقلی، متخصص طب سنتی درباره خواص گردو اظهار داشت: گردو گرم و خشک است و مصرف آن در فصول سرد سال بسیار مفید است؛ چراکه باعث ایجاد حرارت و گرمای مناسب در بدن می‌شود. حاوی ویتامین‌های E، B۶، B۹، آهن، روی، فسفر، منگنز، پروتئین، اسیدها چرب، امگا۳ و آنتی اکسیدان است و استفاده از روغن آن برای تقویت پوست و مو بسیار مفید است.

یارقلی با اشاره به خواص این مغز، یادآور شد: مقوی مغز، معده و کبد، خشکاننده رطوبات اضافی بدن، درمان دل‌پچیه، ضد سرطان سینه و مقوی حواس و حافظه است.

این متخصص طب سنتی اضافه کرد: بهترین نوع گردو، پوست نازک، پرگوشت و تازه آن است که در لحظه مصرف پوست گرفته شود؛ چراکه مغز گردو در مجاورت هوا روغن ناسالم تولید کرده و به ویژه برای مبتلایان به چربی خون و صاحبان مزاج گرم و خشک مناسب نیست.

وی متذکر شد: خوردن زیاده از حد گردو به خصوص در افراد گرم مزاج در فصول گرم سال و در مناطق گرمسیری می‌تواند باعث بروز جوش، زخم‌های دهانی، ورم لوزه و التهاب شود.

یارقلی ابراز کرد: بنابراین توصیه می‌شود جانب اعتدال را در مصرف رعایت کرده و از مصلحات آن مانند انار ترش، رب انار و سکنجبین غافل نشویم.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار