ترشی نخورید یک چیزی می شوید!
نمک موجود در ترشی برای سلامتی مضر است و افرادی را که سیستم ایمنی ضعیفی دارند دچار مشکل میکند.مصرف ترشی چه به صورت جداگانه و چه به همراه غذا سبب کاهش اندکس گلیسمی مواد غذایی که کربوهیدرات دارند، میشود. کاهش اندکس گلیسمی چه در افراد دیابتی و چه غیر دیابتی موجب بالا رفتن قندخون در بدن میشود.
![ترشی نخورید یک چیزی می شوید!](https://cdn.armanmeli.ir/thumbnail/jMs6TR6yNF7i/S6Hsh8dSr2z7Oz9zGla1YvHrg-LW4xM-HR8NLGoT6SF27gvge54c70s_uzPBlgh1YzKW8nJt0EhFqqqm95MB2X6E8EUpDvab/5924993.jpg)
نمک موجود در ترشی برای سلامتی مضر است و افرادی را که سیستم ایمنی ضعیفی دارند دچار مشکل میکند.مصرف ترشی چه به صورت جداگانه و چه به همراه غذا سبب کاهش اندکس گلیسمی مواد غذایی که کربوهیدرات دارند، میشود. کاهش اندکس گلیسمی چه در افراد دیابتی و چه غیر دیابتی موجب بالا رفتن قندخون در بدن میشود.
مصرف زیاد و بیرویه ترشی خطر ابتلا به سرطان مری و معده را افزایش میدهد. مصرف ترشی به همراه مواد غذایی دیگر برای افرادی که زخم معده یا اثنیعشر دارند، مضر است؛ زیرا ترشی، اسید معده را زیاد و زخم را تشدید میکند. ترشی برای کسانی که ریفلاکس معده یا احساس ترش کردن دارند و افرادی که دارای روده تحریکپذیر و سوءهاضمه هستند، هم مضر است.
مصرف ترشی سبب آسیب رساندن به مینای دندان و تخریب و فساد دندان و آسیب به لثهها میشود. تمام ترشیها و خوراکیهای اسیدی با PH پایین در مینای دندان و لثهها نفوذ میکنند و سبب سست شدن دندانها، تخریب و فساد دندانها و لثهها میشوند.طبع ترشیجات، سرد و خشک است و مصرف بیش از حد ترشیجات باعث سردی مغز و افزایش ابتلا به حواسپرتی و کندی حافظه و آلزایمر میشود؛ بنابراین اگر نگران کندذهنی و حواسپرتی خودتان هستید، ترشیجات مصرف نکنید. پوکی استخوان و ساییدگی استخوان هم از عوارض مصرف زیاد ترشی است. استفاده زیاد از ترشی میتواند باعث رسوب مایعات بین مفصلی و آرتروز شود.ترشی در بعضی افراد میتواند باعث ضعف شدید، تشدید ناراحتیهای عصبی و ضعف اعصاب یا صرع شود.
ارسال نظر