شکر علت اصلی ابتلا به دیابت نوع ۲ است
آرمان ملی : مصرف شکر، عامل مهمی در اپیدمی چاقی و علت اصلی بیماریهایی مانند دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبی است.
مهمترین نکته در خصوص شکر سفید و قهوهای بررسی تفاوت این دو نوع شکر در ارزش غذایی است. هر دو نوع شکر (سفید و قهوهای) از لحاظ تغذیهای مشابه هستند. از نظر کالری، ۱۰۰ گرم شکر سفید حاوی ۳۹۶ کیلوکالری است و همین مقدار شکر قهوهای حاوی ۳۷۳ کیلوکالری است. همچنین شکر سفید حاوی ۹۷- ۹۶درصد ساکارز است و شکر قهوهای حاوی ۹۶- ۹۳ درصد ساکارز است. بدین ترتیب میتوان گفت که شکر قهوهای هیچ برتری تغذیهای به شکر سفید ندارد. مصرف شکر، عامل مهمی دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبی است. از اینرو توصیه میشود که مصرف انواع شکرها و مواد غذایی حاوی شکر زیاد را محدود کنیم.
ارسال نظر