به جای شیرینی این 7 میوه را بخورید
آرمان ملی : مصرف شیرینی عوارض بسیاری دارد و در برخی موارد افراد نمیتوانند آن را تشخیص دهند، مضرات پزشکی مواد قندی و شکر بر همگان روشن بوده و مصرف بیش از حد این مواد موجب چاقی، اضافهوزن و فراهم شدن زمینه برای ابتلا به بیماری های مختلفی از قبیل دیابت و امراض قلبی و عروقی خواهد شد. بهتر است بهجای شیرینی میوه مصرف کنید.
خرما
خرما میتواند یکی از بهترین گزینهها برای علاقهمندان به خوراکیهای شیرین باشد. انواع خرما بهطور طبیعی سرشار از فیبر، پتاسیم و آنتیاکسیدان هستند و از این نظر هم مواد مغذی مناسبی به بدن میرسانند.
انجیر تازه
انجیر، طعم شیرینی دارد و بهخوبی میتواند یک جایگزین باکیفیت برای خوراکیهای شیرین رایج مثل کیکها و کلوچهها باشد. فیبر موجود در انواع انجیر هم زیاد است و اضافه کردن آن به صبحانه، ناهار، میانوعده، دسر یا نانهای سبوسدار میتواند کیفیت تغذیه شما را ارتقا بدهد.
گلابی
گلابی بهعنوان یک میوه آبدار و شیرین سرشار از فیبر و آنتیاکسیدان است و میتواند گزینه باکیفیتی برای افراد علاقهمند به طعمهای شیرین و دسرهای مختلف باشد. افزودن دارچین و زنجبیل به گلابی و پختن آن درون «فر» میتواند یک دسر باکیفیت را در اختیار شما بگذارد.
انگور قرمز
انگور قرمز طعم ترش و شیرین غلیظی دارد، منبعی از ویتامین C، ویتامین K و آنتیاکسیدان را هم به بدن میرساند. کسانیکه به آبنباتها یا بستنیهای یخی شیرین علاقه دارند، میتوانند از انگورقرمز بهعنوان جایگزین استفاده کنند.
آناناس
آناناس بهعنوان یکی از میوههای استوایی سرشار از فیبر، ویتامین C و بروملین است. بروملین در گروه آنزیمها قرار میگیرد و میتواند به تسکین التهاب و بهبود کیفیت گوارش کمک کند. افرادی که به نوشیدنیهای شیرین علاقهمند هستند، میتوانند از تکههای آناناس یخزده برای تهیه نوشیدنیهای خنک، طبیعی و فوری استفاده کنند.
سیب
سیب شیرینی نسبتا مطلوبی دارد و از تردی و طراوت خاصی برخوردار است. هر یک عدد سیب متوسط حدود ۴ گرم فیبر و ۱۰۰ کیلوکالری انرژی به بدن میرساند، درحالیکه مقادیر خوبی از ویتامین C و آنتیاکسیدان را هم دارد. البته افزودن کره مغزها یا دانهها به سیب میتواند پروتئین دریافتی و غلظت طعم شیرینی در این خوراکی ساده را افزایش دهد.
ارسال نظر