حال مردم را درک کنیم
یکی انتظارت مردم در هر کشوری از مسئولان خود این است که حال مردم خودشان را درک کنند. چرا که در این صورت است که مردم اعتمادشان به آنها بیشتر میشود، مشارکتهای اجتماعی و سیاسی و.. در آن جامعه بیشتر میشود و در یک کلام سرمایه اجتماعی میتواند افزایش پیدا کند که یکی از بزرگترین منابع برای توسعه هر کشوری محسوب میشود. کشور ما از این قضیه مستثنی نبوده، نیست و نخواهد بود.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، سیدحسن موسوی چلک، رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران نوشت: تاملی بر زندگی مردم و شرایطی که در جامعه وجود دارد نشان دهنده این است که مردم مختلف از جمله بازنشستگان، معلمان، کارگران، افراد دارای نیازهای خاص، بیماران و بهویژه بیماران خاص و دارای بیماریهای مزمن و... حتی کارمندان شرایط خیلی خوبی برای زندگی بدون دغدغه ندارند. نباید از کنار نگرانیهای مردم در حوزه مسکن، اشتغال، تشکیل خانواده، فشار برای تامین هزینههای ضروری منزل، هزینههای آموزش و تحصیل، افزایش مالیاتها، ناکارآمدی بخشهایی از مدیریتها وسازمانها و وزارتخانهها، سیاستگذاریهای کم اثر یا حتی گاهی اوقات ناکارآمد، ناتوانی یا مشکل در مساله شناسی و نیازسنجی واقعی مردم و... به آسانی گذشت و بیتفاوت باشیم تا فقط توجه حداقلی داشته باشیم.
اینها داستان امروز و دیروز نیست بلکه سالیان مدیدی است که مردم به شکلهای مختلف با این نگرانیها، دارند زندگی میکنند و انتظار دارند که در شرایطی که فشارهای اقتصادی بر مردم بیشتر شده است از فشارهای جدید به مردم در حوزه مالیاتها و.. کاسته شود و تامین نیازهای ضروری برای برخی از گروهها واقشار نیازمند بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و برای تحقق عینی و فراگیر مفاد اصول مختلف قانون اساسی از جمله اصل بیست و نهم قانون اساسی برای تامین رفاه و تامین اجتماعی امنیت آفرین برای آحاد مردم ایران عزیز گامهای عملیتری برداشته شود.
فراموش نشود که هر چه این توجه اثر بخش و ملموس در زندگی مردم کمتر شود فاصله بین دولتها و مردم بیشتر خواهد شد و این شرایط هم فقط خاص کشور ما نیست. این نکته را در نظر داشته باشیم که باید نگران کاهش سرمایه اجتماعی باشیم که در صورت این کم توجهیها یا بیتوجهی این کاهش روند سرمایه اجتماعی، افزایشی تدریجی یا حتی گاهی اوقات جهشی هم خواهد داشت. لذا به عنوان یک مددکار اجتماعی انتظار دارم که هر تصمیمی در هر سطحی گرفته میشود اول ومهمتر ازهر چیزی حال مردم خودمان را درک کنیم وتبعات هر تصمیم را بر زندگی مردم بررسی کنیم.
ارسال نظر