| کد مطلب: ۱۱۴۹۶۳۹
لینک کوتاه کپی شد

فواید حبوبات برای سلامت/ پیشگیری از بیماری‌های قلبی و دیابت

دکتر زهرا اباصلتی، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در خصوص فواید حبوبات برای سلامتی گفت: "حبوبات در صورتی که همراه با غلات مصرف شوند، به دلیل ترکیب پروتئینی کامل، ارزش غذایی بیشتری دارند.

فواید حبوبات برای سلامت/ پیشگیری از بیماری‌های قلبی و دیابت

به گزارش آرمان ملی آنلاین، این مواد غذایی فاقد کلسترول و سرشار از فیبر غذایی هستند که برای سلامت دستگاه گوارش و پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی بسیار مفیدند."

وی افزود: "حبوبات منبع عالی آهن هستند و به ویژه در پیشگیری از کم‌خونی در زنان و کودکان موثرند. همچنین، با توجه به مقادیر بالای فیبر موجود در حبوبات، این مواد غذایی می‌توانند احتمال ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر مانند دیابت و انواع سرطان را کاهش دهند. علاوه بر این، حبوبات به ایجاد حس سیری کمک کرده و سطح قند خون را تثبیت می‌کنند، بنابراین برای افراد دیابتی گزینه مناسبی هستند."

دکتر اباصلتی همچنین توصیه کرد که به جای مصرف برنج سفید، افراد می‌توانند از مخلوط برنج و حبوبات مانند عدس‌پلو یا ماش‌پلو استفاده کنند. وی افزود: "افزودن حبوبات به انواع سالاد، کوکو، کتلت و خورشت‌ها، می‌تواند به غنی‌سازی وعده‌های غذایی روزانه کمک کند."

وی در ادامه، نکته‌ای را در خصوص نفخ حبوبات مطرح کرد و گفت: "الیگوساکاریدهای موجود در پوسته حبوبات ممکن است باعث نفخ شوند. به همین دلیل توصیه می‌شود حبوبات چند ساعت قبل از پخت خیس شده و آب آن دو بار تعویض شود تا نفخ آن‌ها کاهش یابد."

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار