دکتر اردشیر سعد محمدی در گفت و گو با آرمان ملی آنلاین تشریح کرد؛
پیشرفت چشمگیر طرح های پیشران شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات /نقش موثر پروژه مس جانجا در توسعه و اشتغالزایی سیستان و بلوچستان
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن از اجرای هفت طرح پیشران در شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات وتاثیر آن در توسعه، آبادانی و اشتغالزایی مناطق مختلف کشور خبر داد .
آرمان ملی آنلاین - دکتر اردشیر سعدمحمدی مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات در گفت و گو با آرمان ملی آنلاین با بیان اینکه اولین طرح پیشران ، نیروگاه ۳۶۰ مگاواتی اواخر اردیبهشت ماه افتتاح شد ، توضیح داد : این نیروگاه در کمتر از ۱۱ ماه ساخته شد و با حضور ریاست جمهوری به بهرهبرداری رسید. همچنین، یک نیروگاه بخار ۳۶۰ مگاواتی دیگر نیز در حال ساخت است که راندمان را به ۵۳ درصد افزایش خواهد داد.
پیشرفت ۵۴ درصدی کارخانه آهن اسفنجی اردبیل
وی همچنین از پیشرفت ۵۴ درصدی کارخانه آهن اسفنجی اردبیل با ظرفیت ۱.۱ میلیون تن و سرمایهگذاری ۱۱۴ میلیون یورو خبر داد و افزود : این کارخانه تا سال آینده افتتاح خواهد شد. علاوه بر این، کارخانه آهن اسفنجی بیجار با ظرفیت ۱.۶ میلیون تن و سرمایهگذاری ۱۴۷ میلیون یورو، تاکنون ۳۵ درصد پیشرفت داشته است.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات اعلام کرد : پروژه آهن اسفنجی ۱.۱ میلیون تنی در اقلید استان فارس با رشد ۲۰ درصدی و سرمایهگذاری ۱۲۰ میلیون یورو در حال انجام است. وی همچنین افزود : عملیات ساخت کارخانه کنسانتره دو و نیم میلیون تنی شرکت صبا نور با سرمایهگذاری ۹۰۰۰ میلیارد تومان در حال اجرا است.
پروژه گندلهسازی یک میلیون تنی بیجار تا سال آینده به پایان می رسد
سعدمحمدی در ادامه توضبح داد : پروژه گندلهسازی یک میلیون تنی در بیجار با ۵۱ درصد پیشرفت، تا سال آینده به پایان خواهد رسید. همچنین، پروژه جانجا در سیستان و بلوچستان با سرمایهگذاری ۴۰۰ میلیون یورو در حال احداث کارخانه ۱۳۰ هزار تنی کنسانتره مس و کارخانه لیچینگ برای تولید کاتود است.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات در ادامه از پروژه جانجا در سیستان و بلوچستان یاد کرد و گفت: این پروژه در یکی از مناطق محروم کشور قرار دارد و با سرمایهگذاری ۴۰۰ میلیون یورو، کارخانه ۱۳۰ هزار تنی کنسانتره مس در حال احداث است. انتظار میرود با به ثمر این طرح ، گامی موثر در توسعه، آبادانی و اشتغالزایی این منطقه برداشته شود. همچنین یک کارخانه لیچینگ نیز در این منطقه در حال ساخت است که قادر به تولید کاتود از خاکهای اکسیدی و تبدیل سولفورها به کنسانتره خواهد بود.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات اعلام کرد : اکتشافات جدیدی در سیستان و بلوچستان و منطقه نازیل در حال انجام است و نتایج خوبی به دست آمده است.
سعدمحمدی در ادامه از سرمایهگذاری در پروژه تسمه نقاله الشتر و پروژه فروآلیاژ شیروان نیز خبر داد و گفت: این پروژه با مشارکت فولاد مبارکه انجام میشود.
خریداری 15 دستگاه حفاری در راستای توسعه اکتشافات
وی افزود: در دو سال گذشته بالغ بر ۱۵۰ هزار متر حفاری اکتشافی انجام دادهایم و ۱۵ دستگاه جدید حفاری اکتشافی خریداری شده است. این اقدامات باعث شده است که ما ذخایر نزدیک به ۲۴۰ میلیون تن ذخایر جدید اکتشاف کنیم که ارزش برجاش بیش از ۷۵۰ میلیون دلار است.وی در پایان گفت : برنامهریزی برای احداث کارخانه دو میلیون تنی کنسانتره جدید نیز در دستور کار قرار دارد.
ارسال نظر