| کد مطلب: ۱۰۵۸۲۷۶
لینک کوتاه کپی شد

در مجمع عمومی سالانه پتروشیمی لردگان چه گذشت

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت کود شیمیایی اوره لردگان‌ برگزار شد

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت کود شیمیایی اوره لردگان‌ مطابق با اگهی منتشره در روزنامه رسمی و در راستای اجرای ماده ۱۰۱ قانون تجارت و تکمیل کردن پنل واعضای هیأت رئیسه و با حضور بیش از ۶۷ درصد از سهامداران برگزار شد.

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت کود شیمیایی اوره لردگان‌ برگزار شد

آرمان ملی آنلاین - به گزارش روابط عمومی پتروشیمی لردگان ، در ابتدای جلسه  رحمتی رئیس مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت کود شیمیایی اوره لردگان‌ گفت : نظارت و اطمینان از اثربخشی در چهارچوب حاکمیت شرکتی از تکالیف اعضای هیأت مدیره است که با بررسی در کمیته حسابرسی و باتوجه به جوان بودن مجتمع و اماده نبودن زیرساخت ها و به منظور تسهیل و تسریع در انجام کارها و اثربخش بودن نظارت و کنترل ها، برون سپاری در برخی موارد اجرایی می شود.

رحمتی در  پاسخ به پرسش سهامداران برای تامین برق و مقابله با خاموشی ها درمجموعه تصریح کرد: در طراحی اولیه مجتمع لردگان، ساخت نیروگاه برنامه ریزی شده است که در زمان مدیرعامل وقت و در تعامل با وزارت نیرو برنامه ریزی ها بر تامین برق مورد نیاز با حداقل هزینه  صورت گرفته است اما با توجه به‌ معضل کشور در کمبود برق  و تلاش دولت در تامین کسری برق پیشنهاد استفاده از مازاد برق هلدینگ خلیج فارس هم ممکن نیست و مجددا درخواست ساخت نیروگاه برای تامین ۷۵ مگابایت برق مورد نیاز  مجتمع مطرح شده است و نظر سهامدار عمده به زودی اعلام میشود.

رئیس مجمع در خصوص مطالبه سهامداران از ورود مجتمع به بورس گفت: این امر از دوسال پیش در دستور کار قرار گرفته است و با توجه به پایدار شدن وضعیت و مطلوب شدن روند تولیدات مکاتبات آغاز و کارگزار مشخص شده است و شرکت تامین‌ سرمایه دماوند بعنوان متولی و مجری در نامه ای به  معاون پذیرش شرکت فرابورس ایران اذعان داشته است که مدارک و مستندات  بر اساس صورتهای ملی سالانه حسابرسی شده منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ و برای صدور نسخه بروز رسانی شده امیدنامه شرکت مذکور جهت بررسی ارسال شده است و به این ترتیب بعد از بررسی در کمیته پذیرش انتطار می رود این جابجایی بازار در شهریور ماه اجرایی شود.

 محمودی دبیر جلسه  هم درباره عملکرد تولید و فروش و عملکرد مالی شرکت کود شیمیایی اوره لردگان گفت: این شرکت در سال ۱۴۰۰ میزان  ۲۶۷ هزارتن اوره تولید کرد و برای تحقق میزان تولید استاندارد، این رقم در سال  ۱۴۰۱ به ۴۹۵هزار تن رسید که از این مقدار ۱۵۷هزار و ۹۹۴ تن مربوط به فروش داخلی‌و ۲۹۷ هزار و ۷۰۰ تن در صادرات بوده است. وی افزود: از نظر افزایش ظرفیت تولید بعد از تسترون در واحد، ظرفیت ۸۰‌درصد در واحد آمونیاک شناسایی شد و پس از ارزیابی۷۲ ساعته و شناسایی ضعف ها و باتوجه به اقدامات عملیاتی مدیرعامل و هیأت مدیره از مقدار یک میلیون‌ تنی ظرفیت اسمی، ۵۰۰‌هزارتن محقق شد.

دبیر جلسه یادآور شد: متاسفانه در سال گذشته شرکت با ۶۹‌روز قطعی برق و ۳۵ روز قطعی گاز روبرو بوده است که با توجه به این مسائل  میزان تولید واحد رقم ۷۵۰هزارتن دیده شد و البته بی تجربگی نیروها نیز باعث تعطیلی ۲۰‌روزه شد که تلاش می شود به کمتر از ۱۰ روز برسد. محمودی خاطرنشان کرد: امسال باتوجه به پیش بینی حداقل ۱ماه قطعی برق و گاز برنامه ریزی برای تحقق تولید ۷۰۰‌هزارتن است. وی با اشاره به اینکه‌ رفع مشکل کمپرسور دی اکسید کربن که ۸ ماه واحد را دچار مشکل کرده بود طی جلسه با هلدینگ خلیج فارس مطرح شده است، افزود: این واحد توانست با تغییر طراحی کمپرسور به ظرفیت ۸۳درصدی برسد و درصورت قطعی برق با تغییر راهبرد می توان به ۸۵ درصد ظرفیت واحد در سال ۱۴۰۲ دست یافت اما عدد ۱میلیون تن در سال جاری محقق نخواهد شد.

محمودی یادآور شد: قرارداد تامین یک کمپرسور دی اکسید کربن استندبای با شرکت نیوجرسی منعقد شده است و تا ۸ ماه دیگر تامین می شود و برای بهره مندی از این کمپرسور،اجرای فنداسیون و ابزار دقیق و برق در دست اجراست. وی با تاکید بر اینکه تحقق ظرفیت ۱۱۰ درصدی در سال ۱۴۰۳ نیز جرو اهداف پیش بینی شده است، گفت: پروژه های تعریف شده در سال ۱۴۰۱ شامل طرح بهبود اصلاح سیستم آبگیر کپرسور دی اکسید کرین، ساخت ۳ لاگن به حجم ۴۰ هزار مترمکعب ، پروژه آبگیری از کمپرسور دی اکسید کرن موجود و تعویض کاتالیست‌ پرامیری اچ دی ال دی برای افزایش ظرفیت همگی انجام شد و خرید تجهیزات پروژه بازیابی آب های شور که با توجه به تعرفه مصرف ضروری است نیز در دست اقدام است. دبیر جلسه با تاکید بر اینکه تولید ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰،  ۸۳ درصد افزایش را نشان می دهد افزود: این میزان افزایش حق سهامداران است.

محمودی یادآور شد: با توجه به‌ تغییرات در تیم صنعت معدن و تلاش بی وقفه برای فروش با قیمت مناسب در ۸۰ روز نخست امسال میزان فروش اوره صادراتی ۱۵۲هزار و ۹۰۰‌تن بوده است و تا چند روز آینده هم کشتی چهارم با ۳۰‌هزارتن فروش بارگیری می‌شود که حدود ۵۰ درصد افزایش فروش سال ۱۴۰۱ را نسبت به سال قبل از ان نشان می دهد.

وی یادآور شد: سال ۹۷ درحالی که مجتمع با پیشرفت ۸۵ درصدی درحال ساخت بود با ۸۵۰ میلیون یورو بدهی ارزی شامل ۵۱۰ میلیون یورو مربوط به فاینانس چین، هلدینگ‌خلیج فارس با ۲۲۰میلیون یورو و پترول  ۴۶ میلیون یورو و ۳۰۰‌میلیاردتومان بدهی جاری به پیمانکاران روبرو بود که باید برای تکمیل مجتمع،بودجه تامین میشد که از طریق تسهیلات بانک های سپه و اقتصاد نوین تامین شد اما با توجه به‌ تسعیر ارز، هیأت مدیره تصمیم گرفت بدهی های ارزی را تسویه نماید تا سود عملیاتی بهبود یابد که با تلاش و پیگیری فراوان ریالی کردن تعدادی از اقساط و پرداخت تعدادی محقق شد به طوری که در سال ۱۴۰۱  مجموع بدهی های ارزی به نصف کاهش یافت و ۴۸۰‌میلیون یورو باقی مانده است.

وی خاطرنشان کرد: سود پرداختی مجتمع به هلدینگ خلیج فارس بعنوان بزرگترین بدهی ارزی مورد پیگیری های قضایی قرار گرفته است تا حذف شود و به این ترتیب ۸۵۰ میلیون یورو بدهی ارزی به ۳۲۰ میلیون یورو رسیده است.

وی تصریح کرد: از بدهی های معوق ریالی در سال های ۱۴۰۰ و۱۴۰۱ مبلغ ۸ هزار و ۴۸۰ میلیون تومان پرداخت شد و به این ترتیب پتروشیمی لردگان بعد از ۱۵ سال به سود سهام رسید.

دبیر مجمع اضافه کرد: طرح‌ طبقه بندی مشاغل بعنوان الزامی‌از سوی هلدینگ خلیج فارس پس از تایید اداره کار بعنوان اولویت شرکت در این مجتمع اجرایی می شود  و نظام حقوقی مدیران پتروشیمی لردگان چندین نهاد نظارت دارند و براساس فرمتهای اعلام شده اطلاع رسانی می شود.

وی در پاسخ به پرسش یکی از سهامداران مبنی بر اخذ طلب مجتمع پتروشیمی لردگان از جهاد کشاورزی گفت: محتمع پتروشیمی لردگان مبلغی بالغ بر ۲هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان از دولت طلب دارد که امید می رود در این زمینه دولت رویکردی برای پرداخت یا تهاتر را داشته باشد.

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار