| کد مطلب: ۱۱۶۵۴۳۱
لینک کوتاه کپی شد

توضیحات عضو کمیته استیناف درباره رأی پرونده بیرانوند و تراکتور

عضو کمیته استیناف فدراسیون فوتبال با اشاره به پرونده جنجالی علیرضا بیرانوند و تراکتور، از وجود دو پرونده ۲۲۰ صفحه‌ای خبر داد و تأکید کرد: "فحاشی‌ها در ورزشگاه‌ها ربطی به رأی ما ندارد؛ جامعه بی‌اخلاق شده است!

توضیحات عضو کمیته استیناف درباره رأی پرونده بیرانوند و تراکتور

به گزارش آرمان ملی آنلاین،  عضو کمیته استیناف فدراسیون فوتبال در خصوص رأی پرونده دروازه‌بان تیم ملی و باشگاه تراکتور توضیحاتی را ارائه داد.

مهدی دادرس با اشاره به بی‌اخلاقی‌هایی که این روزها در ورزشگاه‌های ایران دیده می‌شود، گفت: در همین حد می‌گویم که ۲ پرونده ۲۲۰ صفحه‌ای وجود دارد. یک موضوعی که همه فراموش می‌کنند و به اشتباه می‌گویند چون کمیته استیناف رأی نداده همه فحاشی می‌کنند. مگر قبلاً در استادیوم‌ها این مسائل نبوده؟ اگر ما رأی بدهیم فحاشی‌ها کمتر می‌شود؟ اینکه برخی به دنبال آن هستند که فحاشی علیه علیرضا بیرانوند را به عدم اعلام رأی پرونده وی و پرسپولیس ارتباط دهند، کار درستی نیست و هیچ ربطی به رأی ما ندارد.

وی مدعی شد: جامعه ما پرتنش و بی‌اخلاق شده و ما نباید چشم خود را روی آن ببندیم. جامعه بی شده و برخی از تماشاگران فحاش شدند، حتی بانوان که من خودم مدافع حضور آن‌ها بودم، آن‌ها هم فحاش شدند. زیرا فوتبال جزیره جدا از جامعه نیست. ورزشگاه‌ها محل تخلیه انرژی است و تربیت خانوادگی و جامعه در آن به خوبی دیده می‌شود.

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار