| کد مطلب: ۱۱۵۹۲۱۵
لینک کوتاه کپی شد

ابهام در ترکیب دفاعی پرسپولیس/ تغییرات در راه است؟

پرسپولیس در آخرین بازی آسیایی خود برابر النصر، توانست اولین کلین شیت خود را در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا به ثبت برساند، اما حالا این سوال مطرح است که آیا سرخ‌ها با همان ترکیب دفاعی به میدان خواهند رفت یا کارتال برای بازی با آلومینیوم تغییراتی در خط دفاعی تیمش اعمال خواهد کرد؟

ابهام در ترکیب دفاعی پرسپولیس/ تغییرات در راه است؟

به گزارش آرمان ملی آنلاین، در بازی با النصر، پرسپولیس در دفاع عملکردی موفق داشت. زوج مدافعان مرکزی، یعنی محمد حسین کنعانی‌زادگان و مرتضی پورعلی‌گنجی، همراه با ایوب العملود در دفاع راست و میلاد محمدی در دفاع چپ، توانستند مهاجمان خطرناک النصر را مهار کنند. علاوه بر این، گلر پرسپولیس، الکسی گندوز، نیز در چند موقعیت تک به تک، نقش بسزایی در حفظ دروازه تیمش ایفا کرد.

با این حال، با نزدیک شدن به بازی با آلومینیوم، ابهامات جدیدی در ترکیب خط دفاعی پرسپولیس به وجود آمده است. سوال اصلی این است که آیا کارتال دوباره به همان ترکیب اعتماد خواهد کرد یا تغییراتی در مرکز و راست خط دفاعی اعمال خواهد کرد. به‌ویژه جایگاه میلاد محمدی در دفاع چپ که به نظر تثبیت شده است، اما در دفاع راست و زوج دفاعی مرکزی هنوز سوالاتی مطرح است.

یکی از اصلی‌ترین ابهامات، نیمکت‌نشینی گیورگی گولسیانی است که به عنوان یکی از مدافعان مستحکم پرسپولیس شناخته می‌شود. آیا گولسیانی برای بازی با آلومینیوم به ترکیب اصلی باز خواهد گشت یا همچنان بر نیمکت باقی خواهد ماند؟

همچنین، با توجه به ویژگی‌های تهاجمی ایوب العملود، این سوال وجود دارد که آیا او دوباره در دفاع راست به میدان خواهد رفت یا شاهد حضور فرشاد فرجی در این منطقه خواهیم بود.

در مجموع، پرسپولیس پس از ثبت اولین کلین شیت خود در آسیا، حالا با ابهامات جدیدی در ترکیب دفاعی روبه‌روست که باید منتظر ماند و دید کارتال در بازی با آلومینیوم چه تصمیماتی خواهد گرفت.

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار