قول احمد دنیامالی به رییسجمهور
وزیر ورزش و جوانان گفت: برنامهریزی ما برای رشتههای پرمدال مثل تیراندازی، دوومیدانی و قایقرانی است که بتوانیم ظرفیت مدالآوری خود را در بازیهای آسیایی و المپیک بالا ببریم. همچنین ما برنامهریزی خوبی در بخش بانوان داریم و هدف ما این است که در حوزه بانوان رشد قابل توجهی در مدالآوری داشته باشیم.
به گزارش آرمان ملی آنلاین، صبح امروز مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران با حضور در وزارت ورزش و جوانان نشستی با وزیر، معاونین و مدیران کل ستادی برگزار کرد.
دنیامالی در این نشست اظهار کرد: برای ما افتخار است که رییسجمهور ما از جنس ورزش است و به ورزش علاقه دارد. یکسری برنامههای اصلی و زیربنایی داریم که برای حوزه ورزش و جوانان حائز اهمیت است.
وی افزود: براساس قانون اهداف وظایف ما تدوین سند آمایش ورزش کشور را در دستور کار داریم. درحال تلاش هستیم که این سند تا آخر سال نهایی شود و تمام ظرفیتهای ورزش کشور را طی این سند ارائه کنیم که چراغ راه ما باشد. تا الان ۹۸ هزار مکان ورزشی در کشور شناسایی شده که یک بخشی از آن متعلق به حوزه ورزش است و مابقی اماکن به یکسری از دستگاهها تعلق دارد.
وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: با توجه به فیزیک و پتانسیلی که هر منطقه دارد سعی میکنیم سند آمایش سرزمینی را تدوین کنیم. این سند تکلیف قانونی است که باید آن را به سرانجام برسانیم.
وی ادامه داد: یکسری تکالیف براساس برنامه پنجساله هفتم داریم که باید آنها را انجام دهیم. آییننامه حق پخش تلویزیونی را در دستور کار داریم که بین وزارت ورزش و صداوسیما جلساتی برگزار شده و قرار است تفاهمنامه بین دو دستگاه در کمیسیون فرهنگی مجلس مورد ارزیابی قرار بگیرد. همچنین یکسری برنامههای کلان در سطح ورزش داریم که موضوع به موضوع آنها را پیگیری میکنیم.
دنیامالی افزود: تا برگزاری المپیک ۲۰۲۸ لسآنجلس که برای ما بسیار حائز اهمیت است چند رویداد دیگر را از جمله المپیک زمستانی، بازیهای نوجوانان، المپیک جوانان و بازیهای آسیایی ناگویا را پیشرو داریم. المپیک ۲۰۲۸ لسآنجلس و بازیهای ۲۰۲۶ ژاپن برای ما بسیار اهمیت دارد که برای این بازیها اولویتبندی کردهایم.
وی گفت: برنامهریزی ما برای رشتههای پرمدال مثل تیراندازی، دوومیدانی و قایقرانی است که بتوانیم ظرفیت مدالآوری خود را در بازیهای آسیایی و المپیک بالا ببریم. همچنین ما برنامهریزی خوبی در بخش بانوان داریم و هدف ما این است که در حوزه بانوان رشد قابل توجهی در مدالآوری داشته باشیم. این قول را به رییسجمهور میدهیم که سهم مدالآوری بانوان ما ارتقاء پیدا کند.
دنیامالی ادامه داد: به دنبال تعامل با آموزش و پرورش هستیم که بتوانیم از ظرفیت اماکن ورزشی آموزش و پرورش برای خانوادهها استفاده کنیم. آن چیزی که براساس یافتههای ما مشخص شده سرانه ورزش ما در کشور حدود ۲ و نیم متر مکعب است ولی باید این اماکن ساماندهی شوند. پیش از این اماکن بخش خصوصی در آمار وجود نداشت. یکی از اهداف اصلی ما این است که توسعه ورزش در مناطق محروم و کمبرخوردار را به طور جدی دنبال کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در بحث تحول اداری یک موضوع را از ابتدای حضورم در وزارتخانه با همکاران همپیمان شدیم که جایگاه وزارت ورزش و جوانان را بین دستگاهها ارتقاء دهیم. ما همانطور که نیاز به تحول در بین ورزشکاران داریم باید در بخش مدیران نیز تحول مثبت را ایجاد کنیم.
وزیر ورزش گفت: یکی از کارهای مهم که در سه ماه گذشته به آن توجه شده موضوع فناوری و هوش مصنوعی است. جلسات زیادی را در این خصوص برگزار کردیم که بتوانیم از ظرفیت هوش مصنوعی برای توسعه کارها بهره بگیریم. در این زمینه تفاهمنامهای را با معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری به امضا رساندیم.
دنیامالی خاطرنشان کرد: یک تضاد در بحث خصوصیسازی ورزش وجود دارد که باید آن را برطرف کنیم. کم شدن هزینه ورزش برای مردم یکی از اهداف این دولت است ولی از طرفی مجبور هستیم که بخشی از پروژهها را به بخش خصوصی واگذار کنیم که همین امر باعث بالا رفتن هزینه ورزش برای مردم میشود. تلاش ما این است که با استفاده از راهکارهایی این تضاد را برطرف کنیم.
وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: یکی از درخواستهای همکاران ما در وزارت ورزش و جوانان بالا رفتن حقوق پرسنل است. ما در این مدت سعی کردهایم از ظرفیت مولدسازی برای توسعه ورزش به بهترین شکل بهره بگیریم. ۴۰ همت برای تکمیل پروژههای نیمه تمام نیاز است که استفاده از بخش خصوصی میتواند بخشی از این مبلغ را تامین کند. همچنین برنامهریزی کردهایم که حقوق پرداختی به پیشکسوتان را تا دو برابر افزایش دهیم.
دنیامالی با اشاره به صحبتهای رییسجمهور در این نشست اظهار داشت: نکات ارزشمندی توسط دکتر پزشکیان عنوان شد که قطعا برای همه آنها برنامهریزی خواهیم کرد. در حوزه همگانی با همکاری شهرداری کارهای خوبی در دست اقدام داریم. هدف ما این است که ورزش را به داخل خانوادهها ببریم.
وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد: ورزش ایران در منطقه حرف اول را میزند و باید در آسیا نیز جزو سه تیم قرار بگیریم. ما یکسری فدراسیونهای المپیکی داریم که اگر صنایع و بانکها در قالب مسئولیتهای اجتماعی حمایت کنند قطعا نرخ مدالآوری ما بالا خواهد رفت. به خصوص توجه به حوزه بانوان اتفاقات خوبی را رقم خواهد زد.
در ادامه نشست خسروی وفا رییس کمیته ملی المپیک اظهار داشت: در دوسال اخیر دو رییس جمهور در محل وزارتخانه حضور پیدا کردند که در نوع خود بی نظیر بود و امیدوارم جامعه ورزش از این فرصتها استفاده کنند.
وی افزود: حضور ورزشکاران در بازیهای المپیک با توجه به اینکه از نظر کمی تعداد کمتری شرکت کرده بودند، اما از نظر کیفی توانستیم خوب عمل کنیم و در این دوره در بخش بانوان دو مدال کسب کردیم که تاریخ سازی بود.
خسروی وفا خاطر نشان کرد: در حال حاضر آرامش بر ورزش حاکم است و کمیته ملی المپیک وزارت ورزش و جوانان با همکاری کامل در جهت رشد و اعتلای ورزش کشور قدم برداشتند.
وی ادامه داد: مهمترین موضوع این است که ورزش همیشه حمایت دولت را داشته، دارد و خواهد داشت و حضور امروز شما در وزارت ورزش وجوانان را به فال نیک میگیریم وانشاءالله با حمایتهای شما در رویدادهای آینده خوب عمل کنیم.
در ادامه کارگری رییس کمیته ملی پارالمپیک به جمعیت ۸ میلیونی جامعه معلول کشور اشاره کرد و اظهار داشت: بیش از ۶۰ هزار نفر از این تعداد تحت پوشش ما هستند و همانطور که همه میدانیم ورزش جایگاه اجتماعی معلولین وتوان یابان را بالا میبرد.
کارگری به عملکرد خوب ورزش معلولین بعد از انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: در این چند سال ورزشکاران ما در مسابقات خوش درخشیدند به عنوانمثال در بازیهای آسیایی هانگژو دوم شدیم و نتیجه خوبی را کسب کردیم.
رییس کمیته ملی پارالمیک اظهار داشت: اگر ورزشکاران معلول جهت حضور در رویدادها بتوانند در یک جا تمرین کنند و محلی ثابت برای همه رشتهها وجود داشته باشد و کمپی برای ورزشکاران معلول وتوان یاب تاسیس شود خیلی از مشکلات رفت و آمد ورزشکاران حل میشود و نیازی نیست که به استانهای مختلف جهت شرکت در اردو سفر کنند.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین حسنخانی معاون امور فرهنگی و توسعه ورزش همگانی اظهار داشت: در ورزش همگانی با چالشهای زیادی مواجه هستیم، همانطور که ورزش همگانی مورد تاکید مقام معظم رهبری است باید تلاش کنیم تا در ورزش همگانی به ایده آلها دست پیدا کنیم.
حسنخانی ادامه داد: با چالش بزرگ زیرساختها مواجه هستیم برخی روستاها وبرخی و مناطق استانها از محرومیت فضای ورزشی رنج میبرند.
فریبا محمدیان معاون توسعه ورزش و بانوان نیز در این نشست ضمن تاکید بر اینکه هرجا به بانوان اعتماد شد، بهترین نتیجه کسب شد، اظهار داشت: در بین ۲.۵ میلیون جمعیتی که جامعه ورزش دارند، ۴۵ درصد آن سهم بانوان است و بانوان ثابت کردند هرجا فضا و امکانات به آنها داده شد توانستند بهترین نتیجه را کسب کنند.
وی ادامه داد: به دستور مقام عالی وزارت باید سهم ورزش در اوقات فراغت زنان و دختران را افزایش دهیم و در حال حاضر سهم ورزش ۱۲ دقیقه است که در حوزه بانوان این سهم بین ۸ تا ۱۰دقیقه است.
محمدیان خاطر نشان کرد: باید خط مقدم ورزش بانوان که استانها هستند تقویت شود. در حال حاضر مسئولین ورزش بانوان در استانها پست رییس گروهی را دارند که با این جایگاه چندان در ورزش تصمیم گیرنده نیستند و با ارتقاء آنها به عنوانمعاونورزش بانوان قطعا ثمرات بیشری خواهند داشت.
وی همچنین به محدودیت دسترسی بانوان به امکانات اشاره کرد و افزود: در استاندارد جهانی شعاع دسترسی به امکانات ورزشی برای هر فرد ۳۰۰ گام است و ما در چشم انداز خودمان اگر به زیر هزار گام برسیم موفق خواهیم بود.
محمدیان در ادامه افزود: برای اینکه بتوانیم در بخش مدال آوری رو به جلو قدم برداریم نیاز به شتاب دهنده داریم که پخش مسابقات مهم بانوان در شبکههای تلویزیونی است.
در ادامه این نشست سید غنی نظری سرپرست معاونت حقوقی، امور مجلس و استانها اظهار داشت: با نمایندگان مجلس در تعامل هستیم تا به کمک آنها بتوانیم مشکلات ورزش را برطرف کنیم.
سید غنی نظری افزود: پرداختی کارکنان وزارت ورزش وجوانان در انتهای جدول است و کمتر از سایر ارگانها کارکنان حقوق دریافت میکنند و ان شاءالله با حضور آقای دنیامالی این مشکل برطرف شود.
برنا فیروزی معاون توسعه مدیریت ومنابع در این نشست اظهار داشت: خبرهای خوبی در زمینه بودجه، ردیف هزینهای، کمک به فدراسیونها و تملک دارایی خواهیم شنید.
وی ادامه داد: در حال برنامه ریزی برای برگزاری مراسم تجلیل از مدالآوران المپیک و پارالمپیک با حضور رییس جمهور محترم هستیم و انشاءالله در روزهای آینده برگزار خواهد شد.
برنا فیروزی اظهار داشت: مامور احداث و تجهیز پروژهها در کشور، شرکت توسعه وتجهیز است و مدیران کل استانها بخش دیگر تجهیز و افتتاح پروژهها را در استانها برعهده دارند و بخاطر اینکه مدیران کل استانها دغدغه ورزش دارند و خیلی از آنها از پروژهها سررشته ندارند، اگر همانند وزارت آموزش و پرورش بتوانیم بخش پروژهها را به سازمان زیر مجموعه وزارت ورزش اختصاص دهیم تا با نظارت وزارت ورزش به ساخت پروژهها بپردازند، مطمئنا بهتر نتیجه خواهیم گرفت.
در ادامه نشست مناف هاشمی دبیر کل کمیته کلی المپیک گفت: همه تلاشهایی که وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک انجام میدهند نتیجهاش کسب نتیجه در بازیهای آسیایی و المپیک است و همه تلاش داریم تا ورزشکاران در این رویدادها بهترین نتیجه را کسب کنند.
هاشمی خاطر نشان کرد: باید در بازیهای آسیایی و المپیک آینده تعداد مدالهای طلا را بالا ببریم تا در رده بالا قرار بگیریم.
رحیمی معاون امور جوانان در این نشست اظهار داشت: با حضور دکتر پزشکیان موج امید بین جوانان زنده شد و تلاش ما این است که موج امید در بین جوانان بیش از پیش شود. تلاش ما این است که جوانان را به رکن اصلی جامعه تبدیل کنیم. اهتمامی که دکتر دنیامالی به حوزه جوانان دارند باعث خواهد شد که اتفاقات خوبی در این حوزه رخ دهد.
وی افزود: حوزه ازدواج و فرزندآوری بسیار مهم است. درحال حاضر بزرگترین تهدید آینده کشور از دست دادن نیروی جوان است. ما باید در این حوزه برنامهریزی کنیم و برای مدلسازی اشتغال و ازدواج جوانان برنامهریزی داشته باشیم. هم به لحاظ فرهنگی و هم اقتصادی باید در بخش فرزندآوری برنامههایی داشته باشیم.
اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی نیز در این جلسه اظهار داشت: حضور پزشکیان در وزارت ورزش مصداق فرمایش رهبر انقلاب است که ورزش جدی است و باید جدی گرفته شود. براساس دستور دنیامالی دو گام بسیار مهم را دست اقدام داریم که شامل حضور موفق در بازیهای آسیایی ناگویا و المپیک ۲۰۲۸ لسآنجلس است. هدف ما این است که در قلب آمریکا اقتدار جمهوری اسلامی را به نمایش بگذاریم.
وی در پایان افزود: در حوزه باشگاهداری ۳۲ هزار باشگاه در سطح کشور داریم که در این بین توانسته ۷۰۰ هزار اشتغال ایجاد کند و هدف ما این است که تا سال ۱۴۰۵ این اشتغال را به یک میلیون برسانیم. لایحه نظام باشگاهداری در کمیسیون فرهنگی تصویب شده و انشاءالله با تصویب نهایی آن در صحن علنی مجلس باعث ایجاد اتفاقات خوب در حوزه باشگاهداری خواهد شد.
ارسال نظر