| کد مطلب: ۱۰۶۳۳۹۷
لینک کوتاه کپی شد

قوانین جدید برای برخورد با داوران لیگ برتر | شرایط برای قضاوت سخت‌تر شد

علی خسروی، ناظر داوری و عضو کمیته داوران حرف‌های جالب توجهی را در خصوص شرایط داوران در فصل آینده، حذف برخی داوران مطرح و برخورد با نیمکت‌های معترض در فصل جدید مطرح کرد.

قوانین جدید برای برخورد با داوران لیگ برتر | شرایط برای قضاوت سخت‌تر شد

به گزارش آرمان ملی آنلاین، علی خسروی در خصوص حذف برخی از داوران بودیم و اینکه این موضوع به چه علت بوده بیان کرد: ما هفت تا از کمک داورانمان تست نرفته‌اند و ما از مدت‌ها قبل به آن‌ها گفته بودیم‌. مانند اصغر مومنی، اشکان خورشیدی که جزو داورهای تاپ کلاس ما هستند که به دلیل مسائل پزشکی و پنج داور دیگر به دلیل مسائل استاندارد تست نرفته‌اند. ما علی صفایی را لازم داریم و خودمان هم می‌دانیم ولی تا هفته هشتم یا نهم می‌رسند و با لیگ دو تست می‌گیرند. ما در کشورمان داور زیاد داریم و به هیچ‌وجه نمی‌خواهم بگوییم آن‌ها بروند ولی امسال تلفیقی از تجربی و جوانان داریم. افرادی مثل امیرسامان سلطانی، کوپال ناظمی، علی بای، منصوریان امسال می‌آیند و کلید می‌خورند. تا سه چهار سال پیش کسی جرئت نمی‌کرد حتی لیگ یک به این داوران بدهد اما الان همین هفته اول کوپال و عرب براقی بازی دارند پس مشخص است که ما داریم اعتماد می‌کنیم. اینگونه نیست که هفته اول را فقط به پیشکسوتان بدهیم.

به نقل از ورزش سه، خسروی در این مورد اضافه کرد: ما ضمن اینکه به داورانمان که تست نداده‌اند فرصت می‌دهیم و دوستشان داریم باید راه را هم برای جوانانمان باز کنیم وگرنه انگیزه ایجاد نمی‌شود. این برنامه را برای خانم‌ها هم داریم الان در کشور عده‌ای خانم داریم که هر هفته سوت می‌زنند و کمک می‌کنند. من فکر می‌کنم که این فضای به وحود آمده، فضای بسیار خوبی‌ است. تا وقتی که ما هستیم مدلمان همین است یعنی استفاده از تجربه و باز کردن راه برای جوانان.

او در مورد برخورد با معترضان کنار زمین بیان کرد: یک مقداری باید خانواده ورزشکار، داور و رسانه به یکدیگر نزدیک‌تر شوند. کدام یک از تیم‌ها برای اول سالشان کلاس داوری گذاشتند؟ مسئول رسانه کدام یک از تیم‌ها، آیتم‌های داوری را برای خودش برداشت؟ چرا تیم‌ها از داورها به عنوان مشاور داوری استفاده نمی‌کنند و مدرسه داوری فوتبالشان را راه اندازی نمی‌کنند؟ من طرحش را بلدم هرکس که بخواهد می‌تواند خودش مدرسه داوری فوتبال زیر نظر فدراسیون راه بیاندازد. ما باید یک سری از کارهای تکراری را کنار بگذاریم، کارهای جدیدتر مانند استفاده از نرم‌افزار می‌توانیم انجام دهیم که تنش هم کمتر شود. امسال سالی است که ما به داورانمان می‌گوییم اگر با بازیکنان و مربیانی که با تو برخورد کردند برخورد نکنی، ما با تو برخورد می‌کنیم و این کار را می‌کنیم چون راهی نداریم.سرویس رادیویی واقعا لازم است ان‌شاالله درست می‌شود.

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار