| کد مطلب: ۱۰۶۰۶۳۱
لینک کوتاه کپی شد

رویارویی ستاره‌های بارسلونا و تاتنهام در نیوکمپ

بارسلونا امسال برای اولین بار جام خوان گامپر را در ورزشگاه المپیک مونتژوئیک برگزار خواهد کرد و مقابل تاتنهام قرار می گیرد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، بارسلونا چهارشنبه، 18 مرداد، در جام خوان گامپر به جای بازی برابر لاتزیو مقابل تاتنهام قرار خواهد گرفت.

به دلیل بازسازی نوکمپ، بازی‌های بارسا به این ورزشگاه منتقل خواهد شد و در حالی که همه چیز نشان می‌داد روز 8 آگوست (17 مرداد) لاتزیو حریف بارسلونا در این جام خواهد بود، امروز اعلام شد که تاتنهام روز 9 اگوست (18 مرداد) برابر بارسا در جام خوان گامپر قرار خواهد گرفت. دیداری که باید دید در آن هری کین برابر بارسا قرار خواهد گرفت یا قبل از آن جدایی او از تاتنهام قطعی شده است.

بارسلونا قبل از این بازی در دیدارهای تدارکاتی پیش فصل رقبای دشواری را پیش‌رو دارد. شاگردان ژاوی ابتدا در آمریکا به مصاف یوونتوس می‌روند و سپس آرسنال، رئال و میلان را پیش رو خواهند داشت. پس از بازگشت از تور آمریکا، بارسا برابر تاتنهام قرار خواهد گرفت و چهار روز بعد اولین بازی فصل برابر ختافه را خواهد داشت.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار