| کد مطلب: ۱۰۵۸۵۸۹
لینک کوتاه کپی شد

چالش جدید نماینده مجلس:

چرا کسی نمی‌گوید 153 خودروی شاسی بلند کجاست؟ | رد صلاحیت، تاوان افشاگری علیرضا بیگی؟

حواشی اهدای اتومبیل به نمایندگان مجلس کماکان ادامه دارد. میانه اردیبهشت بود که یک نماینده مدعی شد: «معاون مجلس، یک شرکت صوری تشکیل داده، با یک شرکت معتبر قرارداد خرید 300 دستگاه خودرو منعقد کرده است.» احمد علیرضابیگی اکنون می‌گوید: «300 دستگاه گرفته شده و ۱۴۷ تا را پذیرفتیم، ولی از این به بعد هرچه گفته شده درست نیست که این موضوع ارتباطی به استیضاح دارد این‌طور نیست.» وی اظهار داشت: «اگر آقای قالیباف در این خصوص، اقدامی کرده باید اقدامات روشنی باشد و در ادامه قراردادی که منعقد شده و ۱۴۷ دستگاه خودرو موجود است. خب باید بگویند ۱۵۳ خودروی دیگر کجاست؟ به چه کسی داده شده است؟»

چرا کسی نمی‌گوید 153 خودروی شاسی بلند کجاست؟ | رد صلاحیت، تاوان افشاگری علیرضا بیگی؟

به گزارش آرمان ملی آنلاین پس از گذشت یک ماه و نیم از افشای تحویل خودرو‌های شاسی‌بلند به برخی نمایندگان از سوی احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز این نماینده همچنان با مشکل مواجه است و محمدباقر قالیباف رئیس مجلس اعلام کرده این نماینده از بیان نطق در مجلس محروم است.

علیرضابیگی در گفت‌وگو با رویداد۲۴ درباره این مساله و آخرین وضعیت خودش توضیح داده است. نظر او درباره محرومیتش اینگونه بود: ششم اردیبهشت‌ماه مصاحبه‌ای در خصوص تحویل خودرو‌های شاسی‌بلند به برخی نمایندگان را مطرح کردم. به واسطه این مصاحبه در ۱۱ اردیبهشت‌ماه مرا در دادستانی خواستند و پس از آن برای پاسخگویی در جلسه هیات نظارت بر رفتار نمایندگان حاضر شدم. پیش از اینکه در هیات نظارت بخواهد جلسه بگیرد و حکمی علیه من صادر کند، محدودیت‌ها در نطق، ثبت اخطار، تذکر و سوال برای من اعمال شده بود و چند روز بعد رئیس مجلس حکم را از پشت تریبون قرائت کرد. طبق قانونِ مربوط به تشکیل هیات نظارت بر رفتار نمایندگان (تبصره ۲ ماده ۶)، چنین بندی به‌صورت تنبیهی جزو اختیارات هیات نظارت منظور نشده است و از طرفی، آرای هیات نظارت، قابلیت فرجام‌خواهی را دارد و زمانی قابل اجراست که به نماینده ابلاغ و وی اعتراض خودش را اعلام کند که اصلا به من ابلاغ نشده است.

علیرضابیگی درباره عملکردش پس از این اتفاقات بیان داشت: اولا باید بگویم آن‌ها حق نداشتند این برخورد تنبیهی را با من انجام دهند. این رویکرد در قبال بنده، نه تنها محروم کردن مردم تبریز که مردم ایران است، چون من نماینده مردم ایران هستم. الان عصر رسانه و انتشار اطلاعات است و نمی‌توانید جلوی تبادل اطلاعات و صحبت‌کردن یک نماینده مجلس را بگیرید. این سادگی است که تصور کنند اگر تریبون نماینده‌ای بسته شود، امکان ارتباط ‌‌گیری نماینده با مردمش مسدود می‌شود. این مثل همین تصور در مورد فیلترینگ و فضای مجازی است. تصور اینکه اگر فضای مجازی فیلتر شود، طبیعتا جلوی بهره‌هایی که می‌توان از آن برد را گرفته‌ایم، در حالی‌که فضای مجازی راه خودش را می‌رود و مردم با یکدیگر تبادل افکار دارند و ما از این امکان برای برقراری ارتباط با مردم استفاده می‌کنیم. وی افزود: در این هشت سال اخیر، از حضور، دیده‌شدن و شنیده‌شدن در صداوسیما محروم بودم و فقط یکبار به صداوسیما رفتم و جنجالی به‌پا شد که رئیس سازمان خصوصی‌سازی وسط برنامه ول کرد و رفت و دیگر من دعوت نشدم. حال که صداوسیما از من گرفته شد، آیا ارتباطم با رسانه و مردم قطع شد؟ خیر. حالا هم تریبون من را در مجلس بسته‌اند ولی راه بیان نظرات و گفت‌وگو با مردم برایم باز است و از آن بهره خواهم برد.

رد صلاحیت می‌شود؟

اگر او کاندیدا شود، ردصلاحیت خواهد شد؟ خودش می‌گوید: رد صلاحیت بنده، قضاوت ناصوابی است که در ذهن برخی شکل گرفته. باید دید در عالم واقع چه اتفاقی خواهد افتاد ولی این کمترین کاری است که یک نماینده می‌توانست در مورد یک پرونده فساد انجام دهد. و چیزی که محرز است از هفتم اردیبهشت‌ماه تا الان تقریبا همه اذعان دارند که چنین اتفاقی رخ داده است. آقای ذوالنور، نایب‌رئیس مجلس تعریف می‌کند که آقای قالیباف یک روز تعطیل در حال بازرسی پارکینگ‌های مجلس بوده و در پارکینگ دوم روی ستونی کاغذ  دیده که نوشته‌اند هرکسی فیدیلیتی می‌خواهد... و مثلا با این اتفاق، رئیس مجلس تازه می‌فهمد که چه اتفاقی افتاده است و دستور می‌دهد که جلوی این کار را بگیرید. این‌ها داستان‌سرایی است.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار