| کد مطلب: ۱۱۶۲۱۴۳
لینک کوتاه کپی شد

افشاگری بهروز فریبا از پایتخت/ اعتراض به کنار گذاشتن از فصل ۷

ابوالفضل رجبی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت، از کنار گذاشته شدنش در فصل هفتم این سریال انتقاد کرد و در یک برنامه تلویزیونی به شدت علیه عوامل این سریال افشاگری کرد. او با بیان اینکه فردی جای او آورده شده که برای بازی کردن پول پرداخت کرده، از این اقدام گله‌مند بود.

افشاگری بهروز فریبا از پایتخت/ اعتراض به کنار گذاشتن از فصل ۷

به گزارش آرمان ملی آنلاین، رجبی که نوروز 99 و در سن 13 سالگی با نقش بهروز در پایتخت 6 اولین تجربه حرفه‌ای خود را در جلوی دوربین بدست آورد، علت عدم حضورش در پایتخت 7 را بی‌احترامی به خود و مردم دانست. او گفت: "آقای امامی عزیز، آیا رفیقت رو به پول می‌فروشی؟ همکار و کسی که در کنار تو کار کرده را به پول می‌فروشی؟"

او در ادامه افزود: "اینکه یک همکار که سال‌ها در کنار شما کار کرده و مردمی که او را دوست داشتند، به راحتی از پروژه کنار گذاشته شود، اصلاً درست نیست. این نوع رفتار مرام و معرفت را نمی‌رساند."

رجبی در پایان صحبت‌هایش اشاره کرد که از کنار گذاشته شدنش ناراحت نیست، بلکه ناراحتی اصلی او از این است که عوامل پایتخت هیچ توضیحی درباره این تصمیم ندادند.

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار