نقد بشیر حسینی به «جوکر»
سید بشیر حسینی که هنوز اغلب او را به عنوان داور برنامه «عصر جدید» احسان علیخانی به یاد دارند، این روزها در مقام کارگردان، برنامه «حسینیه معلی» را تجربه می کند. او حالا قرار است مجری جدید برنامه ای با موضوع کتاب در تلویزیون باشد و با این حال می گوید که خیلی تمایلی به این حوزه ندارد.
به گزارش آرمان ملی آنلاین، سید بشیر حسینی که در حاشیه نشست خبری برنامه «حسینیه معلی» در جمع خبرنگاران گفت و گو می کرد، از دشواری های ساخت برنامه «حسینیه معلی» گفت و از آغاز فصل جدید آن برای اعیاد شعبانیه خبر داد. او همچنین از برنامه «عصر جدید» یاد کرد و درباره «جوکر» احسان علیخانی نکاتی را بیان کرد. حسینی درخصوص دشواری ساخت برنامه های شاد در تلویزیون، نیز مطالبی را گفت.
او که تجربه «عصر جدید» و همکاری با احسان علیخانی را داشته است، درباره «جوکر» و اینکه آیا درخواست همکاری با او شده بود؟ اظهار کرد: من «جوکر» را دیدم اما تا الان در مورد آن با احسان علیخانی صحبت نکرده ام. «جوکر» را برنامه متهورانه ای می دانم. به ویژه فصل زنانه آن را که با محدویت ها و اقتضائاتی که داریم برنامه آوانگارد است و کاری است که باید تجربه می شد و چقدر خوب که احسان علیخانی که یکی از ویژگی هایش فارغ از توانمندی خودش، تیم داشتن اش است. من الان در حسینیه معلی متوجه می شوم که تیم داشتن مهم است و اگر تیم نباشد کار به خوبی به ثمر نمی رسد. فکر می کنم احسان علیخانی یکی از بهترین گزینه هایی است که می تواند چنین فضاهایی را تجربه کند قطعا هم بی خطا نیست، از طرفی یک تیم بهتر از همه به نقص های برنامه اش اشراف دارد.
وی درباره شوخی های «جوکر» نیز بیان کرد: بخشی از آن سلیقه ای است. ما ایرانی ها هم در شوخی کردن خیلی سخت پسندیم و بسیار طناز. اما برخی شوخی های «جوکر» را نمی پسندم با این حال واقعیت این است اصل شوخی هایی که ما در محافل و پشت درهای بسته غیررسانه ای داریم یا جنسی است یا سیاسی. استندآپ هم همین است؛ اگر شما مسائل جنسی و سیاسی را بگیرید دیگر نمی شود به راحتی شوخی خوب، جذاب و مخاطب پسند تولید کرد و واقعیت این است که دست هنرمند خیلی خالی است. «جوکر» یکی از اتفاقاتی که رقم می زند عمق توان طنزپردازی عفیفانه مان است که یک خط قرمز و هشدار بزرگ در باب آن نشان می دهد. مجبوریم هی این طرف و آن طرف برویم. با این جنس شوخی ها همدیگر را بخندانیم. برای شوخی های عادی یا پشتوانه و خلاقیت آن را نداریم یا به هر حال زحمت آن را نکشیده ایم و از راه ساده تر جلو رفتیم، نتیجه اش همین می شود.
ارسال نظر