با کشف این ابزارها ۲۵۰ هزار سال به تاریخ یونان اضافه شد
باستانشناسان به تازگی ابزارهای شکار هفتصد هزارسالهای را در یونان کشف کردهاند که 250 هزار سال به تاریخ یونان اضافه میکنند.
باستانشناسان به تازگی ابزارهای شکار هفتصدهزارسالهای را در یونان کشف کردهاند که ۲۵۰ هزار سال به تاریخ یونان اضافه میکنند.
به گزارش آرمان ملی آنلاین، باستانشناسان اخیرا ابزارهای شکار حیرتانگیزی هفتصدهزار سالهای را در یونان کشف کردند که به تاریخچه غنی این کشور وسعت بیشتری میبخشد.
به گزارش ایسنا به نقل از انشنت اوریجینز، ابزارهای سنگی باستانی که در یک معدن ذغالسنگ واقع در «مگالوپولیس» کشف شدهاند، نه تنها تاریخچه یونان را ۲۵۰ هزار سال افزایش دادهاند، بلکه پنجره جدیدی را به تکامل اجداد انسانتبار ما پیش از مهاجرت به شمال اروپا گشودهاند.
شهر باستانی «مگالوپولیس» در منطقه «آرکادیا» قرار داشت. با کشف اخیر ابزارهای سنگی باستانی در معدن ذغال سنگ این شهر، تاریخچه مرتبط با اساطیر و افسانههای یونانی زیر سایه رفته و رازهای ارزشمندی درباره انسانتباران باستان، بار دیگر در مرکز توجه قرار گرفته است.
بر اساس گزارش «گریک سیتی تایمز»، آثار تاریخی که اخیرا در «مگالوپولیس» کشف شده است، اطلاعات بسیار جدیدی را در اختیار میگذارد. در جریان جدیدترین اکتشافی که در قدیمیترین محوطه باستانشناسی یونان (به قدمت ۷۰۰ هزار سال) انجام شده است، علاوهبر کشف بقایای گوزن عظیمالجثه منتقرضشده و تعدادی دیگر از حیوانات، ابزارهای سنگی متعلق به دوره پارینهسنگی زیرین (۳.۳ میلیون تا ۳۰۰ هزار سال قبل) نیز کشف شد.
این ابزارها که برای قصابی کردن حیوانات و چیدن گیاهان در حدود ۷۰۰ هزار سال پیش مورد استفاده قرار میگرفتند، همچنان تیز هستند و گمان میرود که انسانتباران دوره «پارینهسنگی زیرین» آنها را تولید کرده باشند. در صورت تایید نهایی این نتیجهگیری و با کشف بقایای انسانتباران در این مکان، تاریخچه یونان تا ۲۵۰ هزار سال به عقب بازمیگردد.
قدیمیترین ابزارهایی که در یونان کشف شده بود به حوالی ۵۰۰ هزار سال قبل بازمیگردند که در غار «پترالونا» کشف شده بودند. این ابزارها به همراه بقایای فسیلشده یک جمجمه انسان باستانی پیدا شده بودند. برای تایید نهایی اکتشاف جدیدی که در مگالوپولیس انجام شده است نیز باید بقایای انسانتباران کشف شود.
ارسال نظر