| کد مطلب: ۱۱۶۴۹۷۷
لینک کوتاه کپی شد

افشاگری یک روحانی اصولگرا علیه الله کرم

حجت‌الاسلام عباس امیری‌فر، فعال سیاسی اصولگرا، در بخشی از گفت و گوی خود با خبرگزاری خبرآنلاین، درباره هدف مخالفت‌ تندروها با مذاکره گفت: «متاسفانه آنان خودشان را قدرت مطلق می‌دانند. در واقع روی توهمات حرکت می‌کنند و ادعای اطاعت از رهبری آنان هم دروغ است. وقتی عالی‌ترین مقامات در شورایعالی امنیت ملی درباره قانون عفاف و حجاب می‌گویند که فعلا اجرا نمی‌شود، آنان تحصن می‌کنند و غیرمستقیم می‌خواهند به رهبری فشار بیاورند و بگویند ما قدرتمند هستیم.» او گفت: «تا آنجایی که خبر دارم آقای الله‌کرم و تشکیلات رزما در یک مسجدی به نام موسی بن الجعفر(ع) به امامت حاج آقا دوست محمدی، در روزهای چهارشنبه و دوشنبه جلسه دارند و از همان جا برای تحصن کردن علیه مجلس و قوه قضائیه برنامه‌ریزی می‌کنند. وزارت کشور باید با این افراد برخورد کند و چرا به آنان مجوز می‌دهد؟»

افشاگری یک روحانی اصولگرا علیه الله کرم

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ حجت‌الاسلام عباس امیری‌فر، فعال سیاسی اصولگرا، در بخشی از گفت و گوی خود با خبرگزاری خبرآنلاین، درباره هدف مخالفت‌ تندروها با مذاکره گفت: «متاسفانه آنان خودشان را قدرت مطلق می‌دانند. در واقع روی توهمات حرکت می‌کنند و ادعای اطاعت از رهبری آنان هم دروغ است. وقتی عالی‌ترین مقامات در شورایعالی امنیت ملی درباره قانون عفاف و حجاب می‌گویند که فعلا اجرا نمی‌شود، آنان تحصن می‌کنند و غیرمستقیم می‌خواهند به رهبری فشار بیاورند و بگویند ما قدرتمند هستیم.»

او گفت: «تا آنجایی که خبر دارم آقای الله‌کرم و تشکیلات رزما در یک مسجدی به نام موسی بن الجعفر(ع) به امامت حاج آقا دوست محمدی، در روزهای چهارشنبه و دوشنبه جلسه دارند و از همان جا برای تحصن کردن علیه مجلس و قوه قضائیه برنامه‌ریزی می‌کنند. وزارت کشور باید با این افراد برخورد کند و چرا به آنان مجوز می‌دهد؟»

 

منبع : خبر آنلاین

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار