| کد مطلب: ۱۱۶۰۴۷۲
لینک کوتاه کپی شد

سخنگوی وزارت خارجه: ممکن است آمریکا و روسیه درباره موضوع هسته‌ای ایران صحبت کرده باشند

سخنگوی وزارت خارجه با تاکید بر این‌که «جمهوری اسلامی ایران همواره در مورد موضوع هسته‌ای خود متعهد و پایبند به اصول دیپلماتیک بوده و ما هیچ وقت رویکرد تقابلی نداشته‌ایم؛ چرا که ماهیت فعالیت‌های هسته‌ای ما صلح آمیز است»، گفت: به صورت طبیعی جواب تقابل، تقابل خواهد بود.

سخنگوی وزارت خارجه: ممکن است آمریکا و روسیه درباره موضوع هسته‌ای ایران صحبت کرده باشند

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ اسماعیل بقایی در مورد صحبت‌های روز یکشنبه رئیس‌جمهور در مجلس در مورد بحث مذاکره با آمریکا و اینکه رئیس‌جمهور موافق مذاکره بوده ولی با توجه به صحبت‌های رهبری مذاکره‌ای با آمریکا صورت نمی‌گیرد، گفت: صحبت‌های آقای رئیس‌جمهور در مجلس روشن بود و ایشان در واقع بیان کردند که ما به عنوان یک نظام و حاکمیتی کارآمد که مبتنی بر سلسله مراتب است به این شکل عمل می‌کنیم و تابع سیاست‌های ابلاغی از سوی مقامات ارشد کشورمان هستیم.

وی  همچنین در پاسخ به سوالی در مورد اینکه به نظر می‌رسد در جریان گفت‌وگوی روسای جمهور آمریکا و روسیه در مورد برنامه هسته‌ای ایران صحبت شده است و اینکه آیا آقای لاوروف در جریان سفر به تهران در این ارتباط گزارشی به ایران داده است، گفت: در جریان این سفر در مورد تحولات لبنان، سوریه، پرونده هسته‌ای ایران و دیگر مسائل مرتبط با تحولات بین‌المللی که در دستور کار ۲ طرف است، رایزنی و گفت‌وگو شد.

بقایی ادامه داد: در این دیدار موضوع پرونده هسته‌ای ایران را با روسیه به عنوان عضو شورای امنیت سازمان ملل و یکی از طرف‌های برجام بررسی کردیم.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی با بیان اینکه «ممکن است به عنوان یکی از موضوعات بین‌المللی در ارتباط با موضوع هسته‌ای ایران بین آمریکا و روسیه صحبتی شده باشد»، ادامه داد : هر آنچه که بخواهد در مورد پرونده هسته‌ای ایران انجام شود بدون نظر ایران انجام نمی‌شود و دوستان روس ما به این موضوع اشراف دارند و هر آنچه را که لازم است با ما در میان می‌گذارند. روند مشورت ما در موضوعات مختلف با روسیه ادامه دارد.

سخنگوی وزارت خارجه همچنین در پاسخ به سوالی مبنی برای اینکه آیا آقای لاوروف در جریان سفر به تهران پیشنهاد میانجیگری مسکو را مطرح کرد، اظهار کرد: قبلاً نیز گفته‌ام که  در مورد این موضوعات با توجه به اهمیتی که دارد ممکن است طرف‌هایی من باب حسن نیت برای طرح این موضوعات اعلام آمادگی کنند، بنابراین به صورت کلی از این نگاه ، طبیعی است که برخی از کشورها  این موضوع را مطرح کنند که در صورت نیاز کمک کنند.

 

منبع : ايسنا

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار