| کد مطلب: ۱۱۵۷۴۷۴
لینک کوتاه کپی شد

بقایی: تحریم دیوان لاهه سوءاستفا‌ده فاحش از قدرت است

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به اقدام خصمانه دولت آمریکا در تحریم دادگاه کیفری بین المللی به سبب صدور حکم دستگیری جنایتکاران جنگی صهیونیست تاکید کرد تحریم دیوان لاهه یک‌ نمونه واقعی از سوءاستفا‌ده فاحش از قدرت است.

بقایی: تحریم دیوان لاهه سوءاستفا‌ده فاحش از قدرت است

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه گفت اعتیاد ⁧ آمریکا⁩ به اعمال فراسرزمینی قوانین داخلی اکنون نهادهای بین‌المللی را هدف گرفته است.

وی افزود تحریم دیوان بین‌المللی کیفری به دلیل رسیدگی به جنایات شنیع اسرائیل, رذالت بی‌سابقه‌ای در  تاریخ طولانی هم‌دستی و تبانی آمریکا با رژیم اشغالگر و نژادپرستی است که همه نوع جنایت را با هدف ‌«امحای استعمارگونه» ⁧ فلسطین⁩ مرتکب شده است.

بقائی اظهار داشت  تحریم دیوان لاهه یک‌ نمونه واقعی از سوءاستفا‌ه فاحش از قدرت با هدف مصونیت بخشیدن کامل به اسراییل و اعطای مجوز ارتکاب جنایات بیشتر و تهدید صلح و امنیت بین‌المللی است.

وی خاطر نشان کرد جامعه جهانی باید نسبت به این خطر آگاه باشد و متناسب با آن واکنش نشان دهد.

 

منبع : تسنیم

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار